fahrenheit edt...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Nishane Nefs. Açılışı başarılı bir boozy şeklinde. Meyveli yönü o tanıdık arabik parfümlerdeki rahatsız edici şekilde değil. Gülü her zaman sevemeyen ben buradaki gülden de rahatsız olmadım. Xerjoff Mtw'ye benziyor ama buna boozy notalar eklenip mtw'deki benim hissettiğim ekşiliği bundan çıkarmışlar, daha iyi bir versiyonu gibi diyebiliriz. Baya havalı parfüm. Bir kere acayip güçlü oldu tenimde. Tüm gün burnuna vuracak cinste bir parfüm. Bunu sevenlerin denemesinde fayda var. Parfümdeki eleştireceğim tek şey absürt fiyatı olacak.
- 14 beğenme
Yorum
-
Givenchy Insense ( vintage )
Bıyıklı çiçekler.
Hem aldehitleri, çiçekleri basacaksın hem de bunu maço bi' karakter üzerine inşa edeceksin. Bizler parfüm konusunda basit primat beyinler olarak takılırken adamlar fujer dersi vermiş. Yazılmayı bekleyen bi' hikayesin Insense.
Derhal etrafında dönüp ayinler yapılmalı.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 17 beğenme
Yorum
-
Bu parfüm bir ders niteliğinde. Benzersiz ve şahane bir yapıt. Bunu hangi kafa ile üretimden kaldırdılarsa o kafa ile geri döndürsünler
-
Vintage parfümler kendi dönemlerinde kalsın, öyle daha güzeller diyenlerden olduğum halde kullandığım zaman bu parfüm istisnalardan birini oluşturmuştu. Ana akımın çok ötesinde bir yerlerde ve eskiliği pek hissettirmeyen zamansız bir karakteri var.
-
Katiliyorum, vintage sisenin fiyati ne olursa olsun, parfum hobisine gonul veren herkesin koleksiyonunda satilmamak uzere yerini almasi gerekir.
-
Nasomatto Pardon ....
Yaz sıcağında daha yumuşak ve farklı bir yüzünü gösteriyor. Bana göre her mevsime uygun.
- 12 beğenme
Yorum
-
Bvlgari Aqva. Deniz temasının narenciyelerle desteklendiği eli yüzü düzgün ve kullanımı kolay bir aromatik aquatic. Performans yönünden hafızamda daha zayıf kalmıştı ama gün boyu hissettirmesi ile beni oldukça şaşırttı. Özellikle parfüm sevdasına yeni başlayan arkadaşlar için aquatic parfümlere girişte denenmesi gerekenlerden.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum