Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • The Merchant of Venice - Red Potion

    Yorum


    • Nıcolia New York intense
      Her ne kadar abisinin namını duysakta kullanmak nasip olmadı ilk hedefim yakın zamanda New York’u test etmek olacak . Parfümü sıktığım anda hissettiğim tozlu açılışı oldu Bergomat ve limonlu açılışı keşke bu gün sıkmasaydım dedirti , çünkü çok spor giyinmiştim ve gerçekten bazı parfümler sadece takım elbise için üretilmiş Buda onların sıralamasında başı çeker . Ortalarında parfüm dahada bir beyfendi oluyor baharatların desteği ile amber devrede ortaları açılışından daha iyi diyebilirim koku tene yakın dursada ilk övgümü eşimden aldım deriyi hafiften şu an hissediyorum ama meşe yosunu ben hiç pir parfümde alamıyorum ve bundada alamadım biraz daha notalara yoğunlaşmam gerekiyor herhalde sadece net şunu söyleyebilirim 40 yaş ve üstü jilet gibi bir takım ve beyfendi kokusu

      Yorum


      • Francesca Bianchi - Black Knight açılış deri ve vetiver birlikteliğinde başlıyor Yaklaşık 2-3 saat koku bu şekilde devam ediyor daha sonra Gül eşliğinde bir çiçeksilik hakim olmaya başlıyor azda olsa vetiveri sürekli hissediyorsunuz parfümü çok beğendim ama özellikle başlangıç kısmıyla kazandı beni Sammarco-Vitruma baya benzettim

        Yorum


        • Lanvin Arpege pour homme..Bol narenciyeli açılışın ardından önce iris, sonra vanilyanın sazı ele aldığı her daim tozlu ve tatlı devam eden genel beğeni kokusu.

          Yorum


          • _sefa_
            _sefa_ Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            👏🏼👏🏼 for men yazıp da bir hayli unisex kokan çok beğendiğim bir koku.

          • Erdem
            Erdem Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bu koku maalesef üretimden kaldırıldı diye biliyorum ve bulması bir hayli zorlaştı.Caldion Night bu kokuya oldukça benziyor,alternatif olarak değerlendirilebilir.

          • F.essence oud
            F.essence oud Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet üretimi yok galiba,Caldion Night denemedim, dediğiniz gibiyse denemek lazım.

        • Serge Lutens Un Bois Vanille; Açılışı Lolita Lempicka ya benziyor, ancak yanık şeker kokusu lolitada ki kadar yoğun ve keskin değil. Ten de kalıcılığı 8-9 saat, yayılım ve farkedilirliği ortalama. Tam bir vanilya bombası, çok büyük değişim göstermeyen bir parfüm,bir ara çikolatalı bonibon kokusuna döndü 🙂 bu da bu parfümü tatlı gourmand yapıyor sanırım.
          Son Düzenleme volcanolover; 18-12-19, 18:28. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • Casamorati 1888, enfes gerçekten soğuk havalarda koklamaya doyamadığım bir parfüm

            Yorum


            • Blue de chanel edt


              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

              Yorum


              • Amouage memoir.

                Yorum


                • V Canto Mea Culpa kullandım. Açılışı sanki uzun süre girilmemiş bir evin rutubet ve toz kokusunun karışımı gibi. Açılış kısmı etrafı rahatsız etse de benzoin ve vanilya ile hafiften yumuşuyor. Kalıcılık ve yayılımına söylenecek laf bulamıyorum. Öğlen 13.00 gibi 2 fıs sıkıp çıktım ve hala arada kendini hissettiriyor.

                  Yorum


                  • roja dove aoud

                    Yorum


                    • Dior Fahrenheit Le Parfum

                      Yorum


                      • Dior Homme Edt

                        Yorum


                        • Hermes Galop kullandım. İlk defa bir gül parfümüne ısınabildim. Açılışta aşırı meyveli hali ile feminen gibi gözüküp beni korkuttu ama şu an fresh bir gül dahil. Baya çiçeksi ama erkek kullanımına aykırı bir durum yok gibi geldi bana. Kesinlikle unisex bir parfüm.

                          Yorum


                          • Chopard Happy Diamonds ile geçmişe yolculuk

                            Yorum


                            • Montale honey oud. İlk başlarda tatlı parfümlere ilgim yoğundu fakat zaman geçtikçe artık çok cezbetmiyor beni, bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Kanaatimce içinde ki bal notası alttan gelen vanilya ile birleşince birde kalıcılık muazzam derecede olunca belirli bir süre sonra insan sıkılıyor. Yine de sık kullanmasam da arada bir elimin gittiği bir parfüm. Mutlu, huzurlu günler dilerim...

                              Yorum


                              • _sefa_
                                _sefa_ Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Ben de tatlı parfüm sevdiğimi zannedip birkaç saat maruz kalmalardan sonra o yanık şekerli kokulara dayanamadığımı farkettim. Honey oud, performans ve genel beğeni açısından çok övülen bir parfüm olmasına rağmen, intense cafedeki yorucu tatlılıktan bezdikten sonra honey oud hakkında da bir hayli önyargım oluştu. Birkaç ml merağımı gidermek için yeterli olur sanırım. Şişesini edinmeye gerek var mı sizce İsrafil hocam?

                              • israfilkilinc
                                israfilkilinc Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Sefa hocam, tatlı parfüm sevmiyorsanız şişeli almanızı tavsiye etmem dekant olarak almanız daha mantıklı olacaktır. Zaten 5-10 ml dekant sizi uzun zaman idare edecektir çünkü 2 sprey bile çoğu zaman bana fazla geliyor. Sanırım 100 ml lik şişem olsaydı ömrümün sonuna kadar bitiremezdim gibi geliyor. Montale firmasından tatlı olup da sıkmayan parfüm bence oudmazing hocam, denemediyseniz tavsiye ederim.

                              • _sefa_
                                _sefa_ Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Çok teşekkür ederim ederim tavsiyeniz için. Montale için tam da böyle tavsiyeye ihtiyacım vardı, ilk fırsatta dekantını edinip denemek şart oldu. Saygılar hocam.
                            İşleniyor...
                            X