Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Kinski kullandım. Kutusunu açtığımda aktığını farkedip ziyan olmasın diye elime yüzüme sürdüm. Açılıştaki kunduz yağının karanlık etkisinden aydınlık bir vetivere doğru geçiş yapıyor. Kalıcılık ve yayılımı benim için gayet iyi ve ilginç şekilde arkadaşlarımın en çok sevdiği parfümlerimden birisi. Spray kısmından dolayı mı akıtıyor acaba ?

    Yorum


    • Etro rajatshan
      Bu parfümü 3 kelime ile anlatmam istenseydi
      Yumuşak,krem ve ruj derdim
      Bendeki çağrışımları bunlar.forumlarda kullanılan makyaj çantası kokusu vardır ya.işte bence bu parfüm o kategorinin şahmeranı😁


      Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

      Yorum


      • Rayiha
        Rayiha Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Yapmayın, hayalindeki ruju arayanların aklına böyle yeni şeyler düşürmeyin 🙂

    • Guerlain l'homme ideal edp

      Yorum


      • Tauer Perfumes - L’Air du Désert Marocain... Tozlu, kuru bir kimyon bulutuyla, inceden ham deri illüzyonu yaratan yoğun, karanlık, kirli, kasvetli ve çarpıcı bir açılış yapıyor parfüm. Biraz zorlayıcı olsa da benim için kesinlikle çok çekici. Hemen arkasından tatlı bir meltem esintisi gibi ortaya çıkan ferah, ışıltılı, yumuşak hatta giderek çiçeksi yönü artan bir turunçgil kokusu sayesinde kirli karanlık hava mükemmel bir şekilde dengeleniyor. Karşılaştığım en ilginç, en başarılı, dengesi en iyi ayarlanmış başlangıçlardan biri. Daha sonra reçinemsi, tütsülü/dumanlı, aromatik odunsu havayla beraber karanfil olduğunu sandığım tatlı/buruk bir keskinlik öne çıkmaya başlıyor. Bu kısımdaki koku da, denge de, dinamizm de oldukça başarılı. O keskinlik ve hafif dumansılık arka planda devam ederken bu sefer de tam adını koyamadığım hafif katranımsı, yağlı, boğuk bir koku ekleniyor harmana ve sanki parfümün dinamizminin önünü kesiyor. Buralarda parfümün gücü de hissedilir derecede düşüyor, sönükleşiyor ve önceki kısımlardaki heyecan verici havası kayboluyor. Kısa süre içinde köksü, topraksı bir vetiver kendini gösterip dumanlı havaya güzel bir katkı veriyor. En sonda ise tozlu, kuru ama sıcak ve yumuşak bir klasik amber ile parfüm iyice tene yaklaşıyor. Kalıcılık tenimde 8 saat civarı olurken, farkedilirlik ilk 2 saatten sonra düşüyor. Oldukça derinlik içeren, çok boyutlu, son derece katmanlı, gelişimi/değişimi keyifle izlenen ve kendine özgü mistik oryantal hikayesini anlatmayı başaran kişilikli bir parfüm.

        Click image for larger version  Name:	LDDM.jpg Views:	0 Size:	385.2 KB ID:	146824

        Yorum


        • clive christian x

          Yorum


          • FM Promise

            Yorum


            • Xerjoff Zefiro

              Yorum


              • Bugün URSA kullandım, bu küf kokusu nerden geliyor diyen oldu..

                Yorum


                • Jovoy - Remember me..

                  Oldukça kaliteli, kalıcı bir koku.. Eşime vermiştim, merak edip tekrar kullanınca kalitesi daha çok farkedilir oldu benim için, ancak beni rahatsız eden kısmı feminenliği mi süt-limon kombinasyonu mu bilemedim..

                  Sanırım alexandria II yada more than words gibi unisex parfümlere sıcak bakmıyorum, güçlü maskülen yada güçlü feminen tercih ediyorum, tabi feminenler eşime gönderiliyor..

                  Yorum


                  • Xerjoff Naxos

                    Yorum


                    • Jovoy Pavillon Rouge kullandım. İlk sıkışta çok sert maskülen bir parfüm gibi kokuyor. Boozy bir hava, hafif lastiğimsi bir reçine. Peşine Vetiver edası veren bir hissiyat. Bu kısım 3-5 dakika sürüyor akabinde parfüm çok seri bir şekilde tatlılaşıp gurme bir kokuya dönüşüyor. Bu kısıma deri de ekli. Bir de çözemediğim tavada ısınmış tereyağ gibi bir koku da mevcut. Neyse ki burnumu elime yaklaştırınca hissediliyor uzaktan pek gelmiyor.

                      Yorum


                      • Dior Fahrenheit parfum

                        Yorum


                        • Bentley- for men intense. Forumda bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum Ancak benim gibi, parfüm deryasına yaklaşık 7-8 aydır düşmüş tecrübesiz arkadaşlar için belki faydalı olur diye kendi izlenimlerimi aktarmak istedim. Fiyatının nispeten makul olmasına ve performansı hakkındaki olumlu yorumlara istinaden edindiğim bir parfümdü, bugün kullanmak nasip oldu. İlk 1 saatinde hoşuma giden boozy havası fazla uzun sürmedi. Başlangıcı kesinlikle kaliteli bir koku hissiyatı verdi. Ancak sonraki evrede baskın tütsü-baharat, boozy etkisinin önüne geçti gibi ya da benim tenimde bu şekilde etki gösterdi. Farkedilirlik ilk saatlerde ortalamanın biraz üzerinde, sonrasında tene yakın duruyor. Aslında tam bir gece parfümü gibi geldi bana. Bir de öyle denemek lazım. Sonuç olarak beğendim diyebilirim. Saygılar.

                          Yorum


                          • Tom Ford Grey Vetiver.

                            Yorum


                            • Kouros vintage

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X