Vakko W
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün 212 Sexy kullandım.Pamuk şeker gibi tatlı ama aynı zamanda ferah,yumuşacık bir parfüm.İnsanı boğmayan,huzur veren,masumiyet hissi yaratan bir tatlılığı var.Öyle buram buram etrafa yayılacağını zannetmiyorum ama yakın temasta hissedilen ve sarılma isteği uyandıran,pamuk gibi yumuşacık bir kokusu var.
- 12 beğenme
Yorum
-
Gucci guilty oud..Başlangıcı lezzetli böğürtlen ile udun hafif mayhoş güzel düeti. Gülün sonradan dahil olarak çiçeksi hava kattığı, biraz dumansı havada odunsu..Son Düzenleme F.essence oud; 02-08-19, 21:22. Tarafından yapıldı.
- 12 beğenme
Yorum
-
Marc-Antoine Barrois Ganymede...
Ölmez otu üzerine kurulmuş parfumler icinde kokladigim en vurucusu, en çarpıcısı bu! Net!
- 9 beğenme
Yorum
-
Olmezotu cok ayarinda.. zaten kalicilik olarak uzun ömürlü. Parfümün en sonunda net sekilde ortaya cikiyor olmezotu notasi ama orada da cok sert ve puruzlu degil. Uzun zamandir bu kadar dengeli kullanildigi bi parfume denk gelmemistim. "Olmezotu ayari"nin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Vezirlik ile rezillik dengesi benzetmesi uygun bir benzetme bunun icin. Genelde eskimsi kokar bu notayi kendisine temel secmis parfumler. Bunda tam aksi bir hava hakim. O yonuyle de carpici geldi. Cok doyurucu mu katmanli mi vs dersek o kisimda yoruma acik. Tabir etmeye calistigim parfum bir genel begeni nişi. Bunu da belirtmek gerek. Umarim kisa zamanda deneriz forumcanak.....
Yorum