Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# ÖzelBirYurtdışıSpliti (ARŞİV) #

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Mustafa hocam eline koluna saglık parfümler gelmiş ancak henüz ben teslim alamadım sabırsızlıkla test etmeyi bekliyor neden daha çok parfüme girmedimki diye kendime kızıyorum

    Yorum


    • Orjinal yazı sahibi: ntmm22 View Post
      Mustafa hocam eline koluna saglık parfümler gelmiş ancak henüz ben teslim alamadım sabırsızlıkla test etmeyi bekliyor neden daha çok parfüme girmedimki diye kendime kızıyorum
      Benzer splitler mutlaka olur yine kacan bisey yok hocam aslinda. Hastalik bu is...

      Yorum


      • Orjinal yazı sahibi: Siyahulan View Post
        Akro Dark tam düşündüğüm gibi çıktı..tam gurme kokusu ,kakao kokusu çok baskın.
        Kakaolu viski gibi bir benzetme yaptilar is yerinde ama oyle bir icki var mi bilmiyorum tabi

        Yorum


        • protectedsugar
          protectedsugar Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          "Dark"ın en büyük özelliği, gurme olmasına rağmen, parfümü aktif kullanıcıdan ziyada, pasif koklayanın parfümü daha tatlı olarak algılaması. Unutmayalım "Dark" Olivier Cresp'in... yani gurme trendini başlatanın. Ama artık marifet direkt tatlı kokan parfüm çıkarmakta değil; kullanıcıya "toz" gibi kokan ama etrafı tarafından "tatlı" algılanan parfüm önemli; çünkü direkt tatlı kokanı artık herkes yapıyor. Bir de 15 dakika sonra ortaya çıkan paçuli muhteşem. Erkeğin de rahatça kullanabileceği bir "çikolata" olmuş gerçekten.

      • Marlou D'ambiguite’yi sıktıktan sonra aile içi bir ayaklanma yaşadık. Annem ve babam aynı anda aç şu pencereleri şeklinde bağırmaya başladı. Zorla kolumu yıkayacaklardı. Gerçekten çok ilginç. İlk defa böyle tepkiler aldım.

        Yorum


      • Kardeşim çok süper bi split oldu sayende merak ettiğimiz parfümleri deneme şansımız oldu. Kargo şişeleme herşey sorunsuz, sağolasın
        Bu arada kargo ücretleri için bir teşekkürde Altuğ hocama gitsin, sağolsun


        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Son Düzenleme Cakcetin; 01-07-19, 19:50. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Eyvallah kardesim. Keyifle kullan

      • Mustafa Hocam,
        Kargomu aldım çok teşekkür ediyorum. Eline koluna sağlık.

        Yorum


        • Hala tam denemesemde hem buraya yazmak istedim hemde arkadaşlar denediğiniz parfümlerle alakalı fikrinizi beyan ederseniz şahsen çok memnun olurum 10 tane çok merak ettiğim parfüm vardı ama 3 4 üne anca girebildik malum ml fiyatlarından dolayı. Başlayalım;

          Jo malone whisky cedarwood, adı böyle olmasaydı da açılışını hemen koklasaydınız eminimki iki notayıda çok rahat seçecektiniz özellikle çok güzel bir sedir kokusu geliyor. viski notasını genel olarak çok sevmesemde burda güzel kullanılmış özellikle açılışta çok parlak ve güçlü bir viski notası var. Ama Eeeey Jo malone, sen kimsin ya, ya kokun güzel değil ya da güzel bile olsa kalıcı değil, ucuz desen ucuz değil doğal desen yani eh sentetik değil.

          Bijon-Aeom, Müü-kem-mel. Fragranticada sayfası yok detaylı inceleme şansım olmadı, kendi sitesinde girdim buldum 53 tane notası var. Hangi nota beni bu kadar etkiledi bilemem yanlış birşey söylemek istemem ama gerçekten bayıldım hergün kullanırım her mevsim kullanırım belki yaza biraz ağır gelse de Cecile mükemmel bir iş yapmış. kalıcılık olarak da Extraitin hakkını veriyor on saati çok rahat gördü, ah keşke ml fiyatı biraz daha uygun olsaydı kesinlikle şişeli alınacaklar listemde. Her bir saatini ayrı sevdim sürekli kokladım.

          Bullfrog Section No:1, bu splitiin en iddiasız parfümüdür herhalde hepsini denemesem de, Ml fiyatı en düşük parfüm buydu, çok ilgi çekici bir niş değil, belki niş bile değildir bilemiyorum koku genel beğeniye bence uygun tatlı sayılacak alkollü hafif bir tütün kokusu. Koku bir nişe göre lineer yapıda ama kokuyu çok beğendim.

          Baruti perverso, bu kokunun tanıtımını Umut hocam yazdıgında dikkatimi çekmişti, 'en ilkel arzulara karşı koymanın imkansız olduğu anlar için üretildi' gibi bir cümle geçiyordu. Alakası yok çok yoğun, basit bir pazarlama taktiği gibi geldi ama kim umursar gayet güzel ve harika bir parfüm. Dört parfümün dördündende 10 üzerinden 9 memnun kaldım, fiyatlar Mustafa hocanın sucu olmadan çok yüksek olsa da gerçekten çok güzel parfümlermiş. İmkan olsada dört beş tane şişelisini alsak, belki ilerde diyerek tekrardan teşekkür ederek herkese iyi geceler diliyorum.

          Yorum


          • cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Agzina saglik hocam

        • Mustafacım, ulaştı paket. Tüm emeklerin için tekrar teşekkürler. Çok faydalı bir split oldu keşif anlamında. Şişelerden kokladığım kadarıyla üzerine yazılacak çokça parfüm var gibi görünüyor.
          Son Düzenleme Medea; 04-07-19, 18:23. Tarafından yapıldı.

          Yorum

          İşleniyor...
          X