Ben kargomu teslim aldım diyerek açılışı yapayım Eline sağlık Mustafa hocam.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# ÖzelBirYurtdışıSpliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: mususta View PostKargomu aldım, yine çok hızlıydı, orchid woodcut u denedim açılışta, gizemli hoş bırsey.Hersey için teskler
Dumansi, eksimsi cok kaliteli bir odunsu grubu ile baslayip, karamelize bir tatlilikla sonlaniyor. Lezzetli ve keyifli bir calisma benceSon Düzenleme cantona8; 01-07-19, 13:28. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
cantona8
Benim de kargom ulaştı, kör alış olsa da içgüdülerim beni hiç yanıltmaz, üçü de nokta atışı. Detaylı yorumlayacağım..
Çok teşekkür ediyorum emeklerinizden ve özverinizden dolayı.. Ellerinize sağlık.✨
- 1 Beğen
Yorum
-
Her zaman olduğu gibi her parfümden bir fıs alıp denedim; ve her zaman olduğu gibi nereye ne sıktığımı yine karıştırdım; ve her zaman olduğu gibi en favori olabilecek adayı sol bileğime sıktım..yani antianti'yi..hepsi tabii muhteşem..talı, hafif reçineli bitişiyle favorim yani antianti biirinci oldu.
- 5 beğenme
Yorum
-
Parfümlerimi aldım.Çok teşekkürler. Sıkmadan sadece şişeden koklayarak edindiğim izlenim çok güzel seçimler sunmuş olduğunuz. .Sadece hyde için 'bu ne be' demiş olabilirim. Şişeden aldığım kokuyu hafızam çok net hatırlıyor ama isimlendiremedim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Gercekten bravo cesaret isi. Ama tabi parfum dunyasinda bunca vakit gecirmis bizler gibi insanlarin bu tur alimlarina kör alış demek istemiyorum. Kendi icinde bir mantik barindiriyor cunku keyifle kullanirsiniz umarim hepsini.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View PostHer zaman olduğu gibi her parfümden bir fıs alıp denedim; ve her zaman olduğu gibi nereye ne sıktığımı yine karıştırdım; ve her zaman olduğu gibi en favori olabilecek adayı sol bileğime sıktım..yani antianti'yi..hepsi tabii muhteşem..talı, hafif reçineli bitişiyle favorim yani antianti biirinci oldu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aydın10 View PostParfümlerimi aldım.Çok teşekkürler. Sıkmadan sadece şişeden koklayarak edindiğim izlenim çok güzel seçimler sunmuş olduğunuz. .Sadece hyde için 'bu ne be' demiş olabilirim. Şişeden aldığım kokuyu hafızam çok net hatırlıyor ama isimlendiremedim.
Yorum
Yorum