# Talepler OK! #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# ÖzelBirYurtdışıSpliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Beaufort london rake 3 ml
Megamare 3 ml
hendley mown 3 ml de ben rica edebilir miyim
ek olarak;
strangers parfumerie burning ben 3 ml
baruti perverso 2 ml
Prissana Haxan 3mlSon Düzenleme ternary; 17-05-19, 14:21. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Mustafa hocam selamlar,
Oncelikle son soyleyecegimi en basta soylemek istiyorum; sana gercekten helal olsun!
Bizi boyle siradisi, carpici ve ulasilmasi zor islerle bulusturdugun icin tesekkurler, resmen gozlerimizin onune inmis perdeyi kaldirdin.
Takip edemedim ama eger senin disinda bu listedeki parfumleri secen forum uyelerimiz varsa onlari da zevkleri ve vizyonlarindan dolayi kutluyorum.
Ben bu muthis split'e destek icin ilk asamada asagidakileri rica ediyorum, gelecek taleplere gore istedigin kadar azaltmak sana kalmis:
Strangers Parfumerie Scotch Peat 15ml
Beaufort London Rake & Ruin 20ml
Marlou D'ambiguite 25ml
Orto Parisi Megamare 20ml
Prissana Nesnas Qareen 20ml
- 3 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostMustafa hocam hayırlı olsun diyelim. Gözler Prada yı aradı ama bu kadar listenin arasında kaybolup gider diye eklemediniz her halde...:-)
- 2 beğenme
Yorum
-
Mendittorosa Rituale 5 ml
Olympic Orchids Woodcut 40 ml
Prissana Haxan 20 ml
Rica ediyorum, tesekkürler
- 1 Beğen
Yorum
-
# Talepleriniz ekledim! Dolan şişeler için devamını talep edebilirsiniz. Yeni şişe sadece ilk şişe dolunca açılacaktır. connoisseur Sercan hocam umarım emeklere ve merakımıza değer. Çok araştırdık bu listeyi yapmadan önce #
- 3 beğenme
Yorum
-
Cigar rum 15 şişeli
Perverso 10 ml siseli
Hendley fume 15 ml siseli
Hendley mown 10 ml siseli
bu sefer son kararım inan önceki için bağışla lütfen
İnsanın ruhu kokularıdır...
- 1 Beğen
Yorum
-
Cigar Rum ikinci şişe açmak zorunda kaldı ilki dolduğu için. Perverso da ise 2 ml kalmış. Dolarsa ona da ikinci şişeden devam edebiliriz. Fume ve Mown ise şu anda şişeyi kurtaracak kadar yeterli taleplerde değiller. Bilgi vermem gerekiyor Herod
-
Orjinal yazı sahibi: Herod View PostCigar rum 15 şişeli
Perverso 10 ml siseli
Hendley fume 15 ml siseli
Hendley mown 10 ml siseli
bu sefer son kararım inan önceki için bağışla lütfen
- 3 beğenme
Yorum
Yorum