Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Al Haramain - L'aventure, keyifle kullanıyorum elimdeki batchlerden midir bilmem aventustan daha fazla övgü alıyor, birde bu markanın GIT'in klonu varmış onuda denemek lazım
Guerlain homme EDP. Açılışı nane ve alkolüyle adeta mojitoyu andırıyor, devamında tenimde odunsu devam etti. Sıcak havalarda gündüz saatlerine biçilmiş kaftan.
Xerjoff Mefisto. Açılışta baya yeşil bir citrus ile karşılaştım beklemiyordum doğrusu. Sonradan çiçeksi bir parfüme evriliyor ve kesinlikle unisex bir parfüm.
Son Düzenleme vagonlar; 16-05-19, 10:45. Tarafından yapıldı.
Tütsü ile açılış, karanfil ve kakule tarzı baharatların katılımı ile parfümün "kuru ve sert" havadan çıkışı ve hafif bir tatlımsılık, fazla baskın olmayan odunsu notalar, yine fazla baskın olmayan bir deri kullanımı, kendisini ufak ufak belli eden çiçekler, araya bir de meşe yosunu sıkıştırılmış, son olarak castoreum ve misk ile animalic bir kapanış.
Kalabalık ama lezzetli bir koku..
En çok hissettiğim notalar tütsü, karanfil, ve misk/castoreum kombinasyonundaki animalic hava...
murrjm Ben de L'agent severim, benzerlikleri olduğu da doğru ama açılışta.. L'Agent daha sert ve maskülen tarafa yakın bir koku, Memoir ise tenimde oturdukça vintage Poison'a benzemeye başladı..
Yorum