Nishane Colognise, gitgide daha çok seviyoruz birbirimizi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugünü evde geçireceğim için Amouage Interlude. Parfümdeki çıra yanığı kıvamındaki dumansılık şahane. Reçineden gelen vanilya havası kararında tatlılık vermiş. Performans, yayılım bu parfüm için tartışılmayacak konular. Sadece kullanacak alan bulmakta zorlanıyorum anca gevurun "me time" dediği zamanlarda, kendi kendime iken kullanıyorum.
- 13 beğenme
Yorum
-
Ruj kokusu arayışıma devam ederken geçen gün MMM Lipstick On'u yeniden denedim. Eve döndüğümde kapıyı annem açtı ve ilk sözü "Bu çok güzel, al bunu!" oldu. Ki pek parfüm seven, kullanan biri değildir ve benimkiler icin yaptığı en olumlu yorum "eh işte" olmuştur. Lipstick On özellikle dip notalarda bana fazlasıyla tatlı gelse de annem için aldım tabii ki... Dünden beri birlikte kullanıyoruz. Sevdi diye bol bol sıkıyorum En çok açılışını beğeniyorum. Kuru ve yoğun bir irise kırmızı meyveler eşlik ediyor. Sonrasında ise sanıyorum tonka ve paçuli ön plana çıkıyor ve fazlaca tatlı bir kokuya dönüşüyor. Eski moda rujlara daha yakın, yenilerden MAC ile benzer havada diyebilirim.Son Düzenleme Rayiha; 12-05-19, 21:38. Tarafından yapıldı.
- 11 beğenme
Yorum
-
Nishane Vain & Naive , hacıvat sıcak havada rahatsız etmeye başladı beni , vain yaz akşamları için daha ideal.
- 8 beğenme
Yorum
Yorum