Hesaplar benden diyecek bir delikanlı aranıyor
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Vira #
Çökme
X
-
Mustafa Hocam, split ve senden aldığım dekantların ücret ödemesi yapılmıştır Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin sana
- 2 beğenme
Yorum
-
Sağıma dönüyorum PİNK , soluna dönüyorum FLOYD...Hem dekant ,hem split ...Bak kokuları Umut yiyorum , ben döküyorum diyorum.Siz ne yapıyorsunuz? 😄
-
Hocam, parfüm sever arkadaşlarımız bizlere böylesine güzel fırsatlar sunmuş, bize de bunları değerlendirmek düşer. Bu arada hocam benden 4 misli alım yaptığınızı da hatırlatırım ayrıcaSon Düzenleme Pink Floyd; 16-02-17, 16:05. Tarafından yapıldı.
-
# Tebrik ve Selamlama #
# Bu bölüştürmenin tamamlandığını görebilirsek, parfüm meraklıları kendilerine ait rekorun ağzını burnunu kırmış olacaktır "bölüştürmeye konu olan 51 şişe" ile. Rekoru kırdınız #
# Tüm zamanların en büyük katılımıyla, el birliğiyle ortaya çıkan bu tablo için, önümüzde sadece tamamlamamız gereken aşamalar kaldı #
# Yeni bir platformda, yeni bir rekor kırmak, parfüm meraklılarının, bu işi gerçekten hobi olarak görenlerin, zincire de vurulsalar son sözlerinin "parfüm" olacağını bir kez daha göstermiş oldu #
# Bölüştürme tamamlanmış gibi konuşmak istemiyorum tabii ki ama, hal vaziyet budur sevgili katılımcı dostlar #
Edit: Mazzolari Patchouli çıktı 50 kaldı ama hala rekor
Son Düzenleme cantona8; 17-02-17, 10:29. Tarafından yapıldı.
- 8 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
Yorum