Mustafa Bey ben Amouage gold femme 10 ml, FM un fleur de Cassie 25 ml Creed Virgin Island 10ml ile katılmak isterim splite. Çok teşekkür ederim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Vira #
Çökme
X
-
- 1 Beğen
-
# Beymen'de sanırım Frederic Malle Une Fleur de Cassie tükenmiş. 50ml boyu görünüyor arkadaşlar. Tedarik edemez isek iptal ederiz. Geç kaldık sanırım #
Yorum
-
-
# Zorunlu oyuncu değişikliği. Defansif oyuncu (Cassie) çıktı, ofansif oyuncu (Label) girdi. #
+ Jovoy Private Label
Yorum
-
Kalan Byerley 80 ml şişeli olarak bana gelebilir mi? (Ufak bir hesaplama hatası ile 90 görünüyor ama )
Yorum
-
# BİLGİLENDİRME #
# Bölüştürme sayfasında talep alımı, 14.02.2017 tarihinde saat 21:45 itibariyle son bulacaktır #
# Kapatılan talep alımı aşaması peşinden "ödemeler tablosu" yayınlanacaktır #
# 15.02.2017 - 24.02.2017 tarihleri arasında yayınlanan listedeki ödemelerin toplanması aşaması yürütülecektir #
# 24.02.2017 tarihi itibariyle ödeme yapılmamış parfümler splitten çıkarılacaktır. Herhangi bir sebep belirtmeksizin ödeme yapmayan üyeler, benim organizasyonunu yürüttüğüm/içinde olduğum split organizasyonlarına bir daha katılamayacaklardır #
# 25.02.2017 tarihi itibariyle (ödemelerin tamamlanmış olması koşuluyla) bölüştürme tarafımca yapılacak olup, dağıtımına takip eden hafta içinde başlanıp devam edilecektir. Gönderim koşulları şu şekildedir; #- Yurtiçi Kargo Eko ve Süper Eko paketleri ile indirimli gönderim.
- Adrese teslimler Eko olarak geçmektedir. Şubeden teslimler ise Süper Eko olarak geçmektedir.
- Zam gelmediyse Süper Eko 6-8₺ arası, Eko 10-12₺ arası çıkıyordu Trabzon'dan.
# Herkese keyifli forumlar dilerim #Son Düzenleme cantona8; 15-02-17, 00:14. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum