Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sample isteği

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sample isteği

Tasarlamış olduğum parfümler tamamlamıştır isteyen arkadaşlar özelden veya buradan benim ile iletişime geçebilir konu hakkında bilgi için lütfen yeni çıkan parfümler sayfasında açmış olduğum konuyu inceleyebilir %100 saf katkısız ve doğal ürünler kullanılmıştır! kesinlikle sentetik formda ihtiva eden notalar yoktur . Ticari amaçlı değildir. Alım satım işlemi : önce kargo teslim, sonra test ve nihayetinde ödeme olarak paylaşım olacaktır (suistimal olmaması umuduyla) tüm Cargo masrafları alıcıya aittir (alım ve iade) sorgusuz sualsiz iade olarak alınır ! Çok Sınırlı miktarda olduğu için maksimum 5 ML verilecektir .. Değerli yönetime ve üyelere hayırlı günler diler teşekkür ederim Click image for larger version

Name:	IMG-20170202-WA0001.jpg
Views:	62
Size:	237.9 KB
ID:	12046

Koyular beni çekiyor şuan için , kokular hakkında bilgi verebilme ihtimaliniz var mı ? sınırlı sayıda olduğu için nokta atışı yapılsın diye onun haricinde ziyan olmasın. Ayrıyetten tebrik ederim zor bir iş olduğunu bizzat gördüm yolunuz açık olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View Post
      Koyular beni çekiyor şuan için , kokular hakkında bilgi verebilme ihtimaliniz var mı ? sınırlı sayıda olduğu için nokta atışı yapılsın diye onun haricinde ziyan olmasın. Ayrıyetten tebrik ederim zor bir iş olduğunu bizzat gördüm yolunuz açık olsun
      Koyu renkli olanlar paçuli ve yasemin çiçeğinin 2 farklı yasemin jasmine grandiflora, sambac

Yorum

Kokular hakkında bilgi verebilirmisiniz hocam acaba ?

Yorum

Mutlu Bey, henuz dekant satis / bolusturme kurallarimiz netlesip forum icinde yayinlanip uygun basliklar acilmadigi icin iyi niyetinize de guvenerek sizden biraz daha beklemenizi rica ediyorum. Kurallarimiz kisa bir zaman sonra yayinlandiginda bu teklifinizi tekrar degerlendirebiliriz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BatuhanKLC View Post
            Kokular hakkında bilgi verebilirmisiniz hocam acaba ?
            Yeni çıkan parfümler konusuna açmış olduğum konuda bilgilendirme bulabilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
              Mutlu Bey, henuz dekant satis / bolusturme kurallarimiz netlesip forum icinde yayinlanip uygun basliklar acilmadigi icin iyi niyetinize de guvenerek sizden biraz daha beklemenizi rica ediyorum. Kurallarimiz kisa bir zaman sonra yayinlandiginda bu teklifinizi tekrar degerlendirebiliriz.
              Tamam elbette tüm konuyu silebilirsiniz

Yorum

• connoisseur
                connoisseur Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Orjinal yazı sahibi: Mutlu korkmaz View Post

Tamam elbette tüm konuyu silebilirsiniz
              kurallar belirlendiği zaman hazırladığınız parfümlerin yanı sıra elinizdeki yağları da paylaşsanız ne kadar güzel olur... eminim ki hepsi özenle seçilmiş yağlardır ve ulaşması hiç de kolay değildir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vesna View Post

kurallar belirlendiği zaman hazırladığınız parfümlerin yanı sıra elinizdeki yağları da paylaşsanız ne kadar güzel olur... eminim ki hepsi özenle seçilmiş yağlardır ve ulaşması hiç de kolay değildir..
                Elbette küçük miktarlarda verebilirim saf katkısız yağlardan

Yorum

İşleniyor...
                X