Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nisan Ayı İle Beraber Gelenekselleşmiş Splitlere Başlıyoruz.
Kilian için normal kalitede. İnce ve zarif bir metalik gül dokunuşu var. Yüksek fiyatlar etmez benim görüşüm. Zaten Kilian dan beklentim çok yüksek olmadığı için saçma, karaktersiz bir koku olmasın yeterli. Keza Criminal of Love da çok farklılık yaratmasa da saçma bir kokuya sahip değil. Bence en kullanılabilir gül içerikli parfümlerde ilk 3e/5e girer. Diğer ikisini/dördünü çıkartamadım su an
Yeni bir kullanıcı olarak öncelikle herkese merhaba diyorum.. aventus kullanıcısı olarak bende hacivat i merak ediyorum. Yurtdışında olduğum için ulaşması zor . Buradaki bir siteden sample aldım. Bikac güne elime ulaşır. Daha sonra bende split lere katılabilirim. Sorum 50ml alıp bölüşüyor musunuz? Birde nishaneyi istanbulda Uygun fiyata bulabiliyormu yuz? Aramızda satan arkadaş lar da var ise pm ile ulaşabilirler.. teşekkürler
Yeni bir kullanıcı olarak öncelikle herkese merhaba diyorum.. aventus kullanıcısı olarak bende hacivat i merak ediyorum. Yurtdışında olduğum için ulaşması zor . Buradaki bir siteden sample aldım. Bikac güne elime ulaşır. Daha sonra bende split lere katılabilirim. Sorum 50ml alıp bölüşüyor musunuz? Birde nishaneyi istanbulda Uygun fiyata bulabiliyormu yuz? Aramızda satan arkadaş lar da var ise pm ile ulaşabilirler.. teşekkürler
Sent from my SM-G973U1 using Tapatalk
Hocam merhabalar forumdaki satış sayfalarında aradığınız parfümleri arayabilirsiniz.
Bende yeni üye sayılırım ama geçmişte uygun fiyatlara nishane tedarik edilmiş bu forumda arşivden ulaşabilirsiniz onada.
Yorum