Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yüksek Ml li Düşük Ücretliler Spliti 3 (Ödeme Toplama)
Dior Eau Sauvage Parfüm için tüm talepler yazıldı mı bilmiyorum ama 70 ml şişeli olarak talibim. ek olarak Dior Dune PH 10 ml.
tavsiye olarak Jo Malone Pomegranate Noir eklense müthiş olurdu.
emeğinize sağlık.
Altuğ hocam merhabalar, splitin bitiş tarihi belirli mi? talepler sürekli kendine yenilemeye başladı gibi. Hangi şişede kaç ml kaldı, kalmadı takibi zorlanştı. Bir tarih verirseniz ekleme ve çıkarmalar kesinleşir diye düşünüyorum.
Altuğ hocam
15 ml Versace Eros
15 ml Versace Dylan Blue
20 ml Dior eua sauvage Edp
Eğer biri lütfedip hakkindan 10 ml verirse birde Hermes Nil rica edecektim
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altuğ hocam
15 ml Versace Eros
15 ml Versace Dylan Blue
20 ml Dior eua sauvage Edp
Eğer biri lütfedip hakkindan 10 ml verirse birde Hermes Nil rica edecektim
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taskin_gul Hocam ben nilden 20 ml talep etmiştim matrai hocam çoklu paylaşım adına 10 mle düşürmüş
30-40 ml yazdırmak istiyordum ama biliyordumki talebim illaki azalacaktı
20 ml talebimde azalınca 10 ml nile gerek kalmadı
istiyorsanız benim hakkımı alabilirsiniz
matrai, Altuğ Hocam, iki gündür talepler listeye eklenmeyince aynı parfümlere tekrar tekrar talep yazılıyor. Müsait olunca düzenleseniz iyi olacak gibi.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili arkadaslar, yazilan mesajlar uzerine bir aciklama yapmak zorunda hissettim. Split gayet guzel ilerliyor, katilim gosteren herkese tek tek tesekkurler. Altug'un ozel islerinin yogunlugundan dolayi talepleri islemede biraz gecikme oldu, farkindayiz ama herhangi bir sorun yok. Musaitlik durumuna gore bu aksam ya da yarin sabah liste talep sirasina istinaden guncel halini almis olur. Eksik olmayin.
Yorum