Kargom gelmiş. Evde yoktum. Kayınbabama teslim etmemişler. Oy dağlar, oy.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Çökme
X
-
bunun disinda sizin ozelinizde tum arkadaslara hitaben; keyifle kullanmaniz dilegiyle
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8Eksiklerimizle, hatalarimizla, bir splitin daha sonuna geldik. Katilan, parfumleri ile destek veren, sabirlariyla ise benim elimi rahatlatan herkese, hepinize saygilar. Herkes keyifle kullansin temennisiyle...
Iyi geceler tum foruma.
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Mustafa hocam ben de kargomu aldım. Bu sefer baya bi özenli paketleme yapmışsınız, 3. Forum içi splitin habercisi olabir mi acaba? :-)
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu arada ufak bir sorun var Mustafa hocam. Tom Frank Crystal Tobacco dan talep ettiğim 7 ml dekantı bizzat kendim şişeden çekip almıştım. Siz ayrıca bana 7 ml dekant yapıp göndermişsiniz. Birinin hakkına sehven geçilmiş oluyor bu durumda. Kendi aramızda halletmeye çalışalım
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostMustafa hocam ben de kargomu aldım. Bu sefer baya bi özenli paketleme yapmışsınız, 3. Forum içi splitin habercisi olabir mi acaba? :-)
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu arada ufak bir sorun var Mustafa hocam. Tom Frank Crystal Tobacco dan talep ettiğim 7 ml dekantı bizzat kendim şişeden çekip almıştım. Siz ayrıca bana 7 ml dekant yapıp göndermişsiniz. Birinin hakkına sehven geçilmiş oluyor bu durumda. Kendi aramızda halletmeye çalışalım
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Kargom geldi. İlk izlenimlerim şöyle:
Daha önce denemediğim Vintage Aramis'i splite koyduğum Vintage Silences'a benzettim. Aramis'te biraz daha güncel dokunuşlar olsa güzel koku bence.
Montale Oud Honey ilk sıktığımda çok ballı gelmesine rağmen saatler ilerledikçe Oajan'ı hatırlatmaya başladı. Ki tarçını seven biri olarak kokunun bu kısmını beğendim.
Nicos Sculpture bana pek hitap etmedi.
Alaxandre Zafeer Oud Vanille'de ise belirgin olarak vanilya kokladım. Birazcık denemem gerekecek.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum