Xerjoof Zefiro şişeli talebimin 5 ml dekant olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Bende 5 ml wish come true alayım lütfen birde
Cantona ve labormanın başlattığı indirim akımına bende dahil olayım
Şuan listede olmayan bond amber parfumu 17,40 a
hdp ambre 114 parfümünün fiyatını 7,10 a
Mancera oud lemon minti 5,50 ye
Mancera lemon line ı 5,30 a çekmek istiyorum. Honey oud ve nicolai ın fiyatları zaten piyasasının altında onlara dokunamadım bile.
Bond amberle ilgilide nacizane şunu söyleyebilirim ml fiyatının yüksek geldiğinin farkındayım ancak ‘parfüm’ versiyonunun fiyatları maalesef bu şekilde ben uzaydan son dediğim fiyatın baya üstünde almıştım, herkese iyi günler
- 6 beğenme
Yorum
-
Şu Nicolai Newyork Intense nasıl talep görmüyor hayret doğrusu, bende şişeli olmasa alıp geçeceğim yeminle... (çok ararsınız forumdaşlar dimedi dimen bene)
- 4 beğenme
Yorum
-
Saygısızlık olarak algılayan zaten forumu terk etsin hocam Herkes aynı şeyleri beğenseydi parfümde 10binlerce çeşit olmazdı
-
90'lardaki o berberlerin traşşş sonrası sıktığı parfüme benzeyen Nico'ya kurban olurum ben. Sizin nezdinizde madem değeri yok ve elinizde var da kullanmıyor iseniz; fakir-fukaraya ya da sevenine hediye edin de duasını alırsınız verdiğiniz kişiden.
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMALŞu Nicolai Newyork Intense nasıl talep görmüyor hayret doğrusu, bende şişeli olmasa alıp geçeceğim yeminle... (çok ararsınız forumdaşlar dimedi dimen bene)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 4 beğenme
Yorum
-
Davidoff Wood Blend 10
Lorenzo Villoresi Alamut 10
Mancera Velvet Vanilla 10
Aramis Vinatage 10
Dolce&Gabbana The One Royal Night 10
Xerjoff Lira 25 ml
Lancome Hypnose Homme 10
Tom Frank Crystal Tobacco 10