cantona8 hocam hani yazlığa gidersinde dip bucak temizlik yaparsınya , sen bi yazlığa git temizliğini yap
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Sanırım herkes nasılsa dolmaz mantığıyla bakıyor artık Halbuki herkes istediğini yazdırsa belki de resim netleşecek iyice "Şundan 5-10ml isteyeceğim ama nasılsa dolmaz" mantığı yanlış. Yanlış olduğu da geçmiş splitlerden tecrübelerle defalarca sabit Ben bir toparlamaya başlayayım da gerisi ne olur bakarız sonra. Katılanların ne istediği önemli sonuçta.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kiton men View PostSHL777 Une Nuit a Doha kalanı alıyım kapatalım hocam
duş alınca çıkmıyormuş
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: LabormanNe yalan söyleyeyim bence de komik oldu😂
Neyse ki franck boclet leathere hiç teklif gelmedi. Yoksa ondan da 30 ml almak zorunda kalacaktım. 🤣 xerjof don Ve kind of blue için zor tutuyorum kendimi, ilerleyen saatlerde yine guldurebilirim sizleri 😉
Herkese İyi geceler, İyi eğlenceler..!
Takipteyiz
- 5 beğenme
Yorum
-
Günaydın
pomelo paradis tam şişe
Aşağıdakilerden 10 ml
Amber blend
Wood Blend
Velvet Vanillia
Diptyque L'Ombre Dans L'Eau
ve Perry Ellis Black Vanilla Absolute 20 ml
Serge Lutens Louve dolmaz ise iptal mı edilecek yoksa dekant olarak alabilecek miyim acaba ona göre iptal edeyim ya da devam edeyim. Ayrıca SHL Wish Come True yu iptal ettiğinizi yazmışsınız ama listede var. Yanlışlıkla mı kaldı yoksa dekant vermeyi düşünüyor musunuz acaba?
Teşekkürler..
- 1 Beğen
Yorum
-
MFK Baccarat Rouge EDP 3 ml
SHL777 Une Nuit a Doha 5 ml
by Kilian Back to Black 3 ml
Jovoy Remember Me 5 ml
SHL777 Wish Come True 5 ml
Xerjoff Don 5 ml
Carnal flower ve Des hommes kalanları bana ekleyip kapatabilirsin istersen Mustafa hocam. İsteyen olursa çıkarma yaparız.
- 1 Beğen
Yorum
-
Atkinsons Pirates Grand Reserve
Bond No.9 Cooper Square
Maison Margiela Across Sands
Alexandre J Zafeer Oud
Hermes Terre D'Hermes Eae Fraiche
Jo Malone Oud Bergamot
L`Artisan Parfumeur Seville a L'Aube
SHL777 Une Nuit a Doha
SHL777 Qom Chilom
Perry Ellis Black Vanilla Absolute
Parfum d'Empire Tabac Tabou 10 ml lütfen .....
- 1 Beğen
Yorum
Yorum