Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Slumberhouse ~ Jeke
    Markanın kendine has kalitesi ve malzemelerinin yansımalarıyla farklı ve hoş bir tütün yorumu olmuş bu parfüm de.

Yorum

• Forsy
      Forsy Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikle 🤠 benim de şu ana kadar denediklerim arasında Baque favori :} Jeke te zorlar. Ama şişeli alsam Kisteyi alırım :} geri dönüt ve genel begeni olarak en çok ondan olumlu tepkiler aldım ondan elim ona gider sanırım eşimde bir tek Kisteye onay verdi 🙄 . Gerci hemen hemen hepsi çok güzel çok başarılı bir marka gerçekten bulunabiliritesi kolay olsa keşke..

• xPixa
      xPixa Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      ali Forsy Slumberhouse parfümlerini nerede deneyimleme fırsatı buldunuz acaba? Satışı yapılan bir mağaza var mıdır?

• Forsy
      Forsy Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      xPixa Hocam ikamet ettiğim yerde niş parfüm satan yerler olmadığı için ben dekant olarak cantona8 Mustafa Burak hocadan rica edip edinmiştim. Harvey veya Beymen de vardır tahminen ama hiç gitmediğim için emin de değilim. Yanıltmış olmayayım. Teyit etmek isterseniz yardımcı olurlar muhakkak.

• Git

Yorum

• Dior Homme Parfüm

Yorum

• Tom Ford noir extreme

Yorum

• Amouage Reflection Man. Dekantın dibini görmenin zamanı gelmişti artık

Yorum

• Gecen gun oylamasi vardi hatirlayayim dedim kokusunu. Tam bir ofis parfumu etliye sutluye karismayan kendi halinde bir tarzi var. 2011 Ysl - Lhomme

Yorum

• moroccan leather kullandım bugün ..yarı italian leather yarı russian leather karıştırmışlar gibi sanki. itiraf edeyim deriden pek beklentim yok derken hakkını yemişim memonun ,bu sefer hissettirmiş kendini..açılışı çiçeksi deri şeklinde algıladım oldukça hoşuma gitti ama parfümün en beğendiğim yanı son kalan dip notaları oldu.. böyle kaliteli ve güzel biten parfüm koklamayalı uzun zaman olmuş....oldukça uzun ömürlü, silaj için bişey diyemicem..

Yorum

• Akşam için PdM - Carlisle çok çok başarılı koku herod ve cn - soul dna larının iç içe geçmiş hali. Tam bir yılanoğlu

Yorum

• Akşam için Musc Ravageur denedim tekrar, yine olmadı, dekant bitene kadar denemeye devam

Yorum

• MAC Velvet Tedy, bugün de tütün kokmak istedim ve özlediğimi farkettik. Bendeki tobacco vanillayi da bitirmek istemediğimden dolayı buna oldukça benzeyen velvet tedy'yi kullanayim dedim
                    Son Düzenleme genjuri; 30-01-19, 17:05. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Jovoy Incident Diplomatique

Yorum

• Lancome Hypnose

Yorum

• PdM - Carlisle

Yorum

• Kemi Aqua Regia

Yorum

• dior homme parfüm...
                              ne avrupalı ne arabik...
                              arada her ikisinden de izler taşıyor...
                              hem klas hem oryantal...
                              benim tercihim her zaman edt den daha sonra intense den yana olacak...
                              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                              X