Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Gaultier- La Male, reflection siparişim yolda iken bunu kullanmak istedim. Ama la male'in açılışından nefret ediyorum ,hiç hoşlanmıyorum sonrası ise güzel, hoş koku
    bana nedense sürekli ütü yapılırken çıkan o boğucu ortamı ve kokuyu hatırlatıyor.

Yorum

• Aventus

Yorum

• noar dö noar...
        eski küflü türüf mantarlı rutubetli bir gül kokusu...
        hani okul yıllarında kalbimiz kadar beyaz sayfalı defterlerimizin kitaplarımızın arasında kurumuş gül kokusu...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Bond Amber Parfum

Yorum

• Creed Royal Oud.

Yorum

• Gece yatarken bir bileğe tobacco oud, diğerine tobacco vanille. Bir sağa döndüm bir sola

Bugün de Vert des Bois kullandım.

Yorum

• Parfums De Marly Nisean.
                Paçulinin tabanına safran ve tütsüyü cuk oturtmuşlar.Ben başarılı buldum.Tek kusuru odunsu yanı baharatlarla uyumlu değil.Taban notalarında o sallantıyı hissettiriyor. 7,5/10.

Yorum

• Cartier - L'Envol.

Yorum

• Kilian Apple Brandy, gurme tarzı güzel bir koku..

Yorum

• Nishane - Hacivat

Yorum

• yeni şişe ysl rive goşşş

Yorum

• POAL- paçuli ve gül notalarının en mükemmel uyumu diye düşünüyorum. paçulinin ara ara kendini oud ve gül ile birlikte hatırlatması tarifsiz bir keyif. gül notasını sevmeyenler uzak dursun

Yorum

• Armaf Club De Nuit Man. One million ile vintage givency pi'nin karışımı gibi. Piyasa işi ama hoşuma gidiyor. One milliona kıyasla daha az sentetik, doğallığa daha yakın bir kokusu var. Genel beğeni canavarı desek yalan olmaz
                            Son Düzenleme avalon; 23-01-19, 12:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Prada Luna Rossa Black. İlk kullanımda oldukça beğendiğim hafif tatlı, balzamik ve karanlık yapılı Bvlgari Black benzeri güzel parfüm olmuş. Kalıcılığı ve farkedilirliği de standart düzeyde diyebilirim.
                              Son Düzenleme matrai; 23-01-19, 21:19. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Issey Miyake Noir Ambre

Yorum

İşleniyor...
                                X