Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfums de Marly Herod.

Yorum

• Bugün Chergui rüzgarı esti üzerime

Yorum

• afnan supremacy silver

bermuda şeytan üçgenleri aşağıda yer almaktadır

afnan
        armaf
        aventus

Yorum

• Dior - Feve Delicieuse .Kiraz, tonka ve vanilya sarmalı. Şurupsu bir gourmanddan ziyade pudramsı, kuru bir his veriyor.

Yorum

• TF Noir Extreme

Yorum

• Slumberhouse Ore
              Hafif tozlu , kakaolu , reçineli , balzamik tatlılığı olan ama ayarında verilmiş gourmand bir koku. Kalitesi hissiyatı ve yayılım - kalıcılık üst düzey..

Yorum

• Diptyque Eau Duelle edp.. Her açıdan dengeli, yumuşak, tatlılığı ayarında en iyi vanilya yorumlarından biri

Yorum

• Chanel - Allure Homme Edition Blanche. Leziz bir limon kullanımı nasıl olmalının cevabı. Her ne kadar Xerjoff,MFK yada Acqua Di Parma'nın limon kullanımını beğensemde edition blanche bana çok leziz geliyor. Hatta biraz gourmand bile bulduğumu belirtmem gerek

Yorum

• House of Matriarch - Orca; böyle üst düzey bir gri amber ve açılış yok açılışına bayılıyorum. Kendimden geçiyorum. Muhteşem bir açılış. Bu kadar muhteşem bir gri amberi hiçbir parfümde koklamadım diyebilirim. Orta ve dip notalar da böyle olsa şişeli alırdım sanırım..

Yorum

• Creed Git.

Yorum

• Dior Ambre Nuit

Yorum

• Creed Virgin Island Water, beyrutta yaşadığımız yazdan kalma birgüne çok yakıştı

Yorum

• Adg profumo

Yorum

• Hermes vetiver tonka

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Afnan Supremacy

Yorum

İşleniyor...
                                X