YSL Tuxedo. Bağımlılık yaptı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
La Petite Robe Noire kullandım.Eşim,sen ne sıktın böyle çok tatlı dedi.BeğenmediBence çok güzel kokuyor.Vişne reçeli gibi,eğlenceli bir parfüm.En güzel kırmızı meyveli kokulardan.Canlı,parlak,hayat dolu.
- 18 beğenme
Yorum
-
Beğenildiğini görmek çok güzel😊
Intense versiyonunu da zamanında almıştım.Daha ağır,oturaklı bir koku.Klasiğindeki eğlenceli hava,yerini biraz daha ağırbaşlı bir havaya bırakmış.Ama şu da var ki daha kalıcı.
-
Ben de ilk zamanlarda LPRN serisini fazla tatlı bulmuş ve epeyce bir süre uzak durmuştum ama intikamını fena aldı sonradan Couture versiyonunun tester'ını öylesine bir denedim ve bayıldım. Ama gelin görün ki, üretimden kalkmış, kutular geri gitmiş, tester'ı rafta unutmuşlar. İnternetten zar zor bulup aldım. İlginçtir, sonrasında yaygınlaştı sanal mağazalarda. Yeni toplandığı zamana denk gelmiştim herhalde. O da evdekilerde "vişne reçeli gibi kokuyorsun, sonra canımız çekiyor" yorumları aldı ama beğenildi de
-
Ambre Precieux Ultime. Amber ve mür'ün birleşiminden doğan sıcak mı sıcak bir parfüm. Amberin bu tarz hafif tatlı ama aynı zamanda sıcak kullanımına bayılıyorum. Hani amber gibi bir amber parfümü arayanlara gözüm kapalı tavsiye ederim. Kalıcılığı ve farkedilirliği çok iyi. Özellikle buz gibi kış havalarında kullanımı muazzam keyifli olur.
- 18 beğenme
Yorum
Yorum