Mdci chypre palatin
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Dior Eau Noire.. Zor bir başlagıç. Lavanta, adaçayı, kahve, meyan ve kekik ile adeta patlarcasına açılan parfüm ilk başta bu notalarla sebzemsi bir his veriyor. İlk koklayışta tırtıklı, dikenli bitkilerin kokusu akla geliyor. Kısa zaman sonra karışımda hissedilmeye başlanan vanilya parfüme biraz tatlılık ve yumuşaklık katarken deri, ölmezotu ve safran bu tatlılığı kısıtlıyor ve vanilya parfümde aroma olarak hissediliyor. Parfüm sıvısının yeşil rengini kokuda da hissedebiliyorsunuz. Bunu en iyi hissettiren nota muhtemelen menekşe.. Orta notalarda kullanılan sedir ise notaları sabitleyip parfümdeki odunsu gövdeyi oluşturuyor. Parfüm yakından ve uzaktan farklı kokuyor kesinlikle. Ve uzaktan gelen koku muhteşem. Zaten sabah ilk karşılaştığım kişiden övgü aldı. Benzersiz, zor, alışılmışın dışındaki tarzıyla imza kokusu olabilecek bir parfüm. Taşıyabilen için eşsiz bir aura.
- 20 beğenme
Yorum
-
Atelier des Ors Iris Fauve gercekten ilk sıktıgıniz andan itibaren kalite hissayati veren nadir parfumlerden.İlk acilista ben deri notasi aliyorum orta notalarda degisip vetiveri aliyorsunuz sonlarda misk ve mür.Parfum kendini hep farkli notalarla hatirlatiyor.Bazen ferah oluyor bazen koyu.Oldukca begendim.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 10 beğenme
Yorum
-
Scent #1;
Santal 33, NY Sandalwood, Pavillon Rouge vb. ahşap ve kök çalışmalar arasında güzel bir köprü kurmuş Zara parfümü. Klasik üçlü sandal, sedir ile vetivere derinlik katan havuç suyu, süsen kökü pastası, süet ve ilaçsı paçuli cilası ile ciddiye alınması gereken bir iş. TMoV Library Collection Sandalwood; Roma'da cadde bistrolarda takılıp Grappa yudumlarken bu arkadaş da siyah-beyaz klasik araçların önünde durduğu, siyah-beyaz tabloların asılı olduğu ve arka odasında siyah-beyaz dumanların yükseldiği siyah-beyaz bilardo salonunda...© Hi-Bias Records 2007, Imada ''Wild Tapes From Bahia'' Style: Downtempo, Future Jazz, Deep House http://www.hibias.com
- 7 beğenme
Yorum
-
Yorum