Narciso Rodrigez - Blue Noir EDP
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Nishane B-612, Genç ve modern fujer.. Açılışta tozlu lavanta ve selvi ferah ve doğal yapısı sizi karşılıyor. Kaşmeran ve misk parfüme güzel bir yumuşaklık ve sıcaklık katıyor. Yumuşak ve tatlı yapı sandalağacı ve tonka ile desteklenmiş. Gayet güzel başta da değindiğim gibi genç ve modern bir fujer. Kıyafette ise tozlu bir paçuli kullanımı belirgin hale geliyor tende paçuli diğer notaların arasında net alınmıyor ancak lavantanın tozlu bir halde hissedilmesinde katkısı olduğunu düşünüyorum. Meşeyosunu ve sardunya olmazsa olmaz ve bu parfümdeki yerini buruk maskulen efektiyle alıyor. Olumsuz tek yönü performansı diyebilirim.
- 22 beğenme
Yorum
-
Bond No:9 West Side:Bu markanin giyilebilir bir kokusu var mi bilmiyorum ama benim karşıma cikmadi bebek pudrasi gibi kokuyor tek kelimeyle e-bebek magazasindaymis gibi hissettiriyor.Yayilim kalicilik ortalama ustu.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 13 beğenme
Yorum
-
Karlı geceye Miss Dior Le Parfum eşlik ediyor.
Açılıştaki gerçekçi mandalina efektinin ardından koku hızla sıcak notaların egemeliği altına giriyor.Amber ve vanilya
Vanilyası Kilian Love'dan çağrışımlar yapıyor sanki.Türk ve Bulgar gülünden bahsedilmiş ama öyle buram buram gül koklamıyorum (bu benim için iyi bir şey)
- 18 beğenme
Yorum
-
Bütün dostlara uzun bir aradan sonra merhaba!
Bugün uzun bir aradan sonra royal oud kullandım. Sanırım sevdiğim ender öd temalı kokulardan.
- 20 beğenme
Yorum
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Üstadım nasıl bir kokudur bu...
Hem rose hem oud hem gold hem de terenzi..
Sanki ben yapmışım gibi kokuyu...
Biraz yorumlasanız?
-
Efendim aslında isim Rose&Oud olmalıymış. Gold ismi galiba içeriğindeki bala ithafen kullanılmış. Koku karanlık bir gül ve Montale tarzı öd ile klasik gül-öd birlikteliği. Ne balın tatlılığı ne de sandal ağacının kremsi havası pek hissedilmiyor. Paçuliden gelen hafif topraksı hava var ama koku 2 ana öğe üzerine kurulmuş. Kullanılan gül güzel ama benzeri olan bir koku Özellikle 5-6 saat sonraki hali çok daha iyi. Kalıcılık ve yayılım zirvede..
Yorum