Creed Royal Oud
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Akşam Angel EDT sıktım.Sonra kızıma ders çalıştırdım ve kızım defalarca anne ne sıktın sen,anne parfümün çok güzel dedi😊Bayıldı kokusuna.Edp ye bu kadar ilgi göstermemişti.Edt,birkaç saat önce 4 fıs sıkmış olmama rağmen buram buram kokuyor.Edp ye göre daha buruk bir kokusu var.Tatlılık daha az ve Angel Innocent ile Midnight Poison dan esintiler hissettim içinde.Edp yi sıktığımda yoğun,derin,kadifemsi bir tatlılık ve bal kokusu hissederken bunda biraz daha baharat ve meyve kokusu algıladım.Tercihim edp den yana olsa da edt yi de çok beğendim.
- 16 beğenme
Yorum
-
Slumberhouse Jeke. Parfümü sıkar sıkmaz büyük bir belaya bulaştığımı düşündüm. Yağlı yapısı beni biraz korkuttu ama yarım saat içinde müthiş bir havaya büründü koku. Aşina olduğumdan farklı bir tütün kullanımı var. Karanfilli sigaraları anımsattı bazen. İlk yarım saat günlük kullanım için biraz fazla gelse de ortaları ve sonları çok güzel bir hal alıyor. Özellikle tendeki son hali çok başarılı. Dengeli bir tatlılık her zaman var. Kalıcılık çok iyi ama ilk 1-2 saat dışında pek saldırganlığı yok. Özetle karanfilli,tütünlü,hafif tatlı sağlam bir parfüm.
- 17 beğenme
Yorum
-
Açılış TF Tuscan Leather, kapanış Kinnnski. Kinski kimine göre ya sev ya da terket parfümü bana göre sev ama mesafe koy dediğim bir koku. Dozajini ayarlarsan kendini daha çok sevdirecek, benzerlik olarak da Amouage Jubilation a göre daha maço bir Şaheser
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 13 beğenme
Yorum
Yorum