Jovoy - Remember me. Sütlü kahvenin kreması gibi kokuyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
atelier rebul no 94...
birebir kalitede derinlikte olmasa da bu fiyata çok iyi...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 16 beğenme
Yorum
-
- 15 beğenme
Yorum
-
Havalar yağmurlu olduğu için iki gündür iş yerime otobüsle gitmekteyim ve bu iki gündür cocaiine kullandım aslında çok da sıkmadım 3 - 4 fıs anca ve de çok kötü manzaralarla karşılaştım. Otobüsün pencerelerini açtıranlar oldu, kokunun yoğunluğundan mı yoksa kötü bir izlenim mi verdi orasını kestiremedim. Ekşimsi yüz ifadeleri, ters ters bakmalar falan. (Belki de koku kültürünün yerleşmemesi de olabilir). Bundan sonra kapalı ortamlara girerken bir fıs yeterli olacak galiba ya da hiç kullanmayacağımSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 04-12-18, 13:51. Tarafından yapıldı.
- 15 beğenme
Yorum
-
Ben de geçenlerde metroya binmiştim sizin gibi 4 fıs cocaine kullanıp. Tabii 1 saat sonra kullanmıştım metroyu. Bende tam tersi olmuştu; tanımadığım insanlarla göz temasları metro asansörünün aynasında hanımların saçlarını başlarını düzeltip sonra bakış atmaları, yürürken geri dönüp tekrar bakmaları vs. vs. anlayacağınız bende durum tam tersi olmuştu. Sanırım otobüsün içi havasız olduğundan ve sıkıp çok kısa bir süre sonra otobüse bindiyseniz bunaltıcı olmuş olabilir.
-
Olabilir Ali hocam, bende de güzel geri dönüşler oldu iş yerimde mesela herkes beğendi. İnanın az önce öğle namazda beraber saf tuttuğum ve selamlaştığım turizmci bir abim var. Green İrish Tweed hastası birisi, genelde o parfüm kokuyor üzerinde.Namaz çıkışında Bana dedi ki üzerindeki parfümün adı ne? Ben de Frank boclet cocaiine dedim. Nereden alırız bu parfümü dedi? Buralarda bulamazsın abi dedim, beymende var ama pahalı dedim. Adam parfümün ve mağazanın ismini telefonuna yazdı yeminle. Şu anda şoktayım. Ne diyeyim şimdi ben!... :-)Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 04-12-18, 16:23. Tarafından yapıldı.
Yorum