Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Günaydın. Noir de Noir talebimi 10 ml'ye çıkartabilir misiniz? Bir de 5 ml Oud Satin Mood rica ediyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
      # Talepler OK! Şu an için iptal edilecek şişe bulunmamaktadır. Parfümlerin sahibi arkadaşlar, denemek isteyen herkese 5ml de olsa parfümlerin ulaşması konusunu destekliyorlar. Hatırlatma; Cuma son gün. Sevgiler, iyi geceler #
      Bizde paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Yorum

• Aşağıdakilerden mümkün olanları yazabilir miyiz?

5ml MFK Oud Satin Mood
        10ml Jovoy Private Label
        5ml Mancera Aoud Violet
        5ml Memo African Leather
        5ml Nicolai Patchouli Intense

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

• Jovoy La Liturgie Des Heures 5 ml ve Jovoy Psychedelique 10 ml alarak dolduralım.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mertus View Post
              Mustafa hocam Allah yardımcın olsun. Önceden sadece alanlarla uğraşıyordun, şimdi bir de kokularını elden çıkaracaklarla uğraşacaksın. Gönül işi böyle bir şey demek. Ellerine sağlık.
              Gönül işi yapan insanları kırmayalım. Birbirimizi de kırmayalım bu işler için. Forumda yer alan insanların önemli bir kısmı yıllardır bu kültürün içinde. Dolayısıyla yazılı kurallara bağlı olmasa bile geleneklerden gelen uygulamaları dikkate almak lazım. Hiçbir çıkarı olmadan bu işe mesai ve emek harcayanlara saygı göstermemiz lazım...

Tekrar etmek gerekirse, Allah kolaylık ve sabır versin Mustafa hocam.

Yorum

• Hocam mümkünse eğer 20 ml killian moonlight talebimi 10 ml Ormande jayne black gold olarak değistirmek istiyorum .

Yorum

• Mustafa hocam nishane cokgnise iptal eder misiniz?
                  bu kokuyu sipariş vermiştim zaten başka yerden ama aklımdan çıkmış.

Yorum

• Mustafa Hocam santal majuscule 5 Ml ekleyebilir miyiz? Şimdiden teşekkür.

Yorum

• Santal majuscule den 5ml de ben rica edeyim

Yorum

• Mustafa Hocam, benim 5 ml Hermes Bel Ami'yi iptal edip yerine 5 ml Santal Majuscule ilave eder misiniz?

Yorum

• Hocam, Ambre Eternel i 10 ml çıkaralım lütfen.

Yorum

• kiton men Sevgili dostum 5 ml lidge talebini bana aktarır mısın sen ne yapacaksın sevmezsin zaten 😘 lidge için hakkından feragat etmek isteyen olursa çekinmeden bana devredebilir. Sevgiler

Yorum

• Guest's Avatar
                              Misafir Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Seni mi kırcam herobabyfb hocam
                              cantona8 hocamın bilgisine

• Hocam merhabalar 10 ml mfk satin mood ile 10 ml tom ford noir de noir rica edebilirmiyim..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Merhabalar

Amouage Myths Man - 10ml
                              MFK Oud Satin Mood - 5ml

rica edeceğim
                              Son Düzenleme hlttmz; 13-09-18, 20:44. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                              X