Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Korem View Post
    Şişeli hakkımdan vazgeçmiyorum😊 Benim payımdan isteyen arkadaş olur ise dekant verebilirim diyorum. Sadece hukkuh hocam için, kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor ise siseli hakkımı ona verebilirsiniz diye yazmıştım.
    Korem hocam şişeyi kimin alacağı ile hiç ilgilenmiyorum. Sizler net bir şey söyleyin ona göre siz mutabık olduğunuz şekilde eklerim. Ama bana bırakırsanız dediğim gibi olacak

Yorum

• Korem üyemize hayırlı olsun. Diğer talebim iptal. Diğerleri ise ironi.

Yorum

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Tamamdır.

• şişe cinim cantona8 m

çatal karam

bir şişe yüzünden mi bu kadar karalama...

canımsın...

Yorum

• ibrahim254
        ibrahim254 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Mustafs hocam yine bir dünya açıklama yapmış. Sonuçta onun spliti onun kuralları , bence sonuna kadar haklı.

• Yalnız bu split, forumlardaki dekant, şişeli vs satışına oranla genel anlamda daha ucuz bir split oldu kanımca. Bunun devamının gelmesini dilerim. Satılamayan, talep göremeyen yada yüksek fiyatlı paefümlerin tek çatı altında toplanması iyi olmuş. Tabi fiyatı belirleyen arkadaşlar da önemli bir faktör. Bakıyorum da nerdeyse hepsi forum satışlarından daha ucuz fiyat vermiş.

kısacası teşekkürler

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ibrahim254 View Post
        Yalnız bu split, forumlardaki dekant, şişeli vs satışına oranla genel anlamda daha ucuz bir split oldu kanımca. Bunun devamının gelmesini dilerim. Satılamayan, talep göremeyen yada yüksek fiyatlı paefümlerin tek çatı altında toplanması iyi olmuş. Tabi fiyatı belirleyen arkadaşlar da önemli bir faktör. Bakıyorum da nerdeyse hepsi forum satışlarından daha ucuz fiyat vermiş.

kısacası teşekkürler
        duygularıma tercüman oldun ibrahim254 hocam

bence de

hem keyifli

hem çeşitli

hemde hesaplı bir iş çıkardı Mustafa...

gönlüne sağlık kardeşim..

Yorum

• Hermes Bel Ami Vetiver 45ml (ml 5,6₺)
          Loewe Un balcón sobre el paseo del Prado 50ml (ml 5₺)
          5 er ml alabilir miyim?

Yorum

• Ayrıca, Jovoy La Liturgie Des Heures 85ml (ml 3₺) dan da 5 ml alabilir miyim?
            Teşekkürler.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
              şişe cinim cantona8 m

çatal karam

bir şişe yüzünden mi bu kadar karalama...

canımsın...
              Yok aciklama yapmak her zaman iyidir sonucta yazi diliyle cogu seyi ifade etmekte gucluk cekebiliyoruz. Bennyine de gonuller bir olsun diyorum ve her goruse de saygi duyuyorum biradaki dogrular evrensel nitelik tasimiyor sonucta. Oznel olarak hepimize gore yorum farkliliklari olabilir.

Yorum

• Özür dileyerek Santal Majuscule şişeli ve de Chergui, Lidge, Noir de Noir 5ml isteklerimi iptal etmek istiyorum.

Yorum

• Şu Noir de Noir deki tartışmayı yeni gördüm böyle olacağı belliydi . Ben 35 ml ilk talep eden kişiydim . Muvafakatim dışında 20 ml’e kadar şişeli hakkım düşürüldüğü için bu tartışmalar oldu . Baştan Split kuralları çiğnenmeseydi hiç sorun yoktu

Yorum

• Lidge daki açığı ben alabilirim

Yorum

• Ben de Chergui'deki açığı alabilirim.

Yorum

• Tom ford noir de noir onuda alabilirim

Yorum

• Burak Erkan hocam mesajınızı yeni gördüm ben açığı kapatmak adına mesaj yazdım
                          siz ml oranını arttırmak isterseniz siz alın lütfen
                          Son Düzenleme kiton men; 12-09-18, 21:34. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Cherqui dolmuş görünüyor, açık var mı?

Yorum

• cantona8
                              cantona8 Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              şu an açık yok
                          İşleniyor...
                          X