Orjinal yazı sahibi: Korem
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Yalnız bu split, forumlardaki dekant, şişeli vs satışına oranla genel anlamda daha ucuz bir split oldu kanımca. Bunun devamının gelmesini dilerim. Satılamayan, talep göremeyen yada yüksek fiyatlı paefümlerin tek çatı altında toplanması iyi olmuş. Tabi fiyatı belirleyen arkadaşlar da önemli bir faktör. Bakıyorum da nerdeyse hepsi forum satışlarından daha ucuz fiyat vermiş.
kısacası teşekkürler
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ibrahim254 View PostYalnız bu split, forumlardaki dekant, şişeli vs satışına oranla genel anlamda daha ucuz bir split oldu kanımca. Bunun devamının gelmesini dilerim. Satılamayan, talep göremeyen yada yüksek fiyatlı paefümlerin tek çatı altında toplanması iyi olmuş. Tabi fiyatı belirleyen arkadaşlar da önemli bir faktör. Bakıyorum da nerdeyse hepsi forum satışlarından daha ucuz fiyat vermiş.
kısacası teşekkürler
bence de
hem keyifli
hem çeşitli
hemde hesaplı bir iş çıkardı Mustafa...
gönlüne sağlık kardeşim..
- 1 Beğen
Yorum
-
Yok aciklama yapmak her zaman iyidir sonucta yazi diliyle cogu seyi ifade etmekte gucluk cekebiliyoruz. Bennyine de gonuller bir olsun diyorum ve her goruse de saygi duyuyorum biradaki dogrular evrensel nitelik tasimiyor sonucta. Oznel olarak hepimize gore yorum farkliliklari olabilir.
- 1 Beğen
Yorum
-
Burak Erkan hocam mesajınızı yeni gördüm ben açığı kapatmak adına mesaj yazdım
siz ml oranını arttırmak isterseniz siz alın lütfenSon Düzenleme kiton men; 12-09-18, 21:34. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum