Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #
Çökme
X
-
ornegin su an icin;
myths
rebul
atkinsons
azzaro
Clive
velvet vetiver
Italian bergamot
bel ami
Loccitane
Musc tonkin
Eclix
Bu parfumlerde kalan miktarlar limitin uzerinde. Yazmadigim 2 3 pardumde kalani siseli talep eden arkadaslar alacaklarini soylediler. Onlari yazmadim bu yuzden. Yazdiklarimdan kalan miktarlari split kurallari olcusunde kabul etmeyen arkadaslarimiz olursa ilgili siseden sadece dekant olarak istekte bulunan arkadaslarimiza gonderim yapacagim ve siseli gonderim olmayacak.
akliniza gelebilecek her turlu soruyu tartisabilir. Atladigimiz noktalar olabilir cunku.
ha bu arada siseli parfum basina 3 dekant ya da 15ml ilave kuralini unutmayalim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Yaridan fazla talep alan parfumler icin kalan miktarlar 10ml uzerinde degilse kalan miktari dekant olarak sisenin sahibine yazacagim. Eger siseli talibi yok ise ilgili parfumun, dekant talebi kadar dagitim yapilacaktir.
ornegin su an icin;
myths
rebul
atkinsons
azzaro
Clive
velvet vetiver
Italian bergamot
bel ami
Loccitane
Musc tonkin
Eclix
Bu parfumlerde kalan miktarlar limitin uzerinde. Yazmadigim 2 3 pardumde kalani siseli talep eden arkadaslar alacaklarini soylediler. Onlari yazmadim bu yuzden. Yazdiklarimdan kalan miktarlari split kurallari olcusunde kabul etmeyen arkadaslarimiz olursa ilgili siseden sadece dekant olarak istekte bulunan arkadaslarimiza gonderim yapacagim ve siseli gonderim olmayacak.
akliniza gelebilecek her turlu soruyu tartisabilir. Atladigimiz noktalar olabilir cunku.
ha bu arada siseli parfum basina 3 dekant ya da 15ml ilave kuralini unutmayalim
Ben rebul'u şişeli rica ediyorum nasıl ayarlanır bilmiyorum ama sana bırakıyorum Mustafa, dekant isteyen olmazsa oldugu gibi gonderebilirsin.
Yorum
-
Mustafa Hocam,
Noir de Noir' i şişeli olarak ben 6 Eylül' de talep etmiştim ancak 5 Eylül' de Burak Erdem adlı arkadaş istemiş,sonrasında talebini iptal etmiş. 7 Eylül'de Hukkuh adlı arkadaşa yazılmış.Şişeli talebim daha önce olduğundan mümkünse bana yazarsanız sevinirim,değilse yapacak bir şey yok
- 1 Beğen
Yorum
-
# Talepler OK! #
# Powerty Ali hocam uyarın için çok teşekkür ediyorum. Evet söylediğin gibi olması gerekliymiş. Atlamışım bunu. hukkuh hocam, yaptığım hatadan dönerek şişeli talebini Powerty Ali beye eklemem gerekiyor. Anlayışınıza sığınıyorum. Dekant isteğiniz var ise onu ekleyebilirim Noir de Noir için. Sevgiler, saygılar. #
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hukkuh View PostCantona hocam o önce istemiş olmaz. Arkadaş ilk talepte istemiş şişeli alamamış ve hakkı geçmiş. İptalden sonra ilk ben istedim. Listenin ta başına dönmek adil değil yoksa her iptalde sonraki talep edeni kovalamanız gerekir.
Olmaz..
- 1 Beğen
Yorum
Yorum