Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Azzaro Pour Homme Intense 5 ml
    Issey Miyake L'Eau D'Issey Intense 5 ml
    ekleyelim lütfen

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Optuna View Post
      cantona8 Gönderim için şişelerin dolması mı gerekecek? yani, yarıdan fazla talep olanlar için hangi yol izlenecek?
      Yaridan fazla talep alan parfumler icin kalan miktarlar 10ml uzerinde degilse kalan miktari dekant olarak sisenin sahibine yazacagim. Eger siseli talibi yok ise ilgili parfumun, dekant talebi kadar dagitim yapilacaktir.

ornegin su an icin;
      myths
      rebul
      atkinsons
      azzaro
      Clive
      velvet vetiver
      Italian bergamot
      bel ami
      Loccitane
      Musc tonkin
      Eclix

Bu parfumlerde kalan miktarlar limitin uzerinde. Yazmadigim 2 3 pardumde kalani siseli talep eden arkadaslar alacaklarini soylediler. Onlari yazmadim bu yuzden. Yazdiklarimdan kalan miktarlari split kurallari olcusunde kabul etmeyen arkadaslarimiz olursa ilgili siseden sadece dekant olarak istekte bulunan arkadaslarimiza gonderim yapacagim ve siseli gonderim olmayacak.

akliniza gelebilecek her turlu soruyu tartisabilir. Atladigimiz noktalar olabilir cunku.

ha bu arada siseli parfum basina 3 dekant ya da 15ml ilave kuralini unutmayalim

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

• Façonnable Man 5 ml
          Issey Miyake L'Eau D'Issey Intense 5 ml ekleyelim hocam Love 7 şişeli bende kaldı galiba kuralı çiğnemeyelim

Yorum

• Hocam, 5 ml de "Loewe Un balcón sobre el paseo del Prado" rica ediyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Yaridan fazla talep alan parfumler icin kalan miktarlar 10ml uzerinde degilse kalan miktari dekant olarak sisenin sahibine yazacagim. Eger siseli talibi yok ise ilgili parfumun, dekant talebi kadar dagitim yapilacaktir.

ornegin su an icin;
              myths
              rebul
              atkinsons
              azzaro
              Clive
              velvet vetiver
              Italian bergamot
              bel ami
              Loccitane
              Musc tonkin
              Eclix

Bu parfumlerde kalan miktarlar limitin uzerinde. Yazmadigim 2 3 pardumde kalani siseli talep eden arkadaslar alacaklarini soylediler. Onlari yazmadim bu yuzden. Yazdiklarimdan kalan miktarlari split kurallari olcusunde kabul etmeyen arkadaslarimiz olursa ilgili siseden sadece dekant olarak istekte bulunan arkadaslarimiza gonderim yapacagim ve siseli gonderim olmayacak.

akliniza gelebilecek her turlu soruyu tartisabilir. Atladigimiz noktalar olabilir cunku.

ha bu arada siseli parfum basina 3 dekant ya da 15ml ilave kuralini unutmayalim

Ben rebul'u şişeli rica ediyorum nasıl ayarlanır bilmiyorum ama sana bırakıyorum Mustafa, dekant isteyen olmazsa oldugu gibi gonderebilirsin.

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Tamamdir Emrahcim ben hallederim gerisini.

• Mustafa hocam benim 5 ml Profumum Roma arsoyu iptal edebilir miyiz?

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Tabiki Ekrem hocam. Duzenleyecegim.

• Drekoo hocamın 5 ml Profumum Roma arsoyu bana yazabilirmisin hocam

Yorum

• Mustafa Hocam İssey Miyake son 5mli bana yazarmısın.

Yorum

• cantona8 abi bende arso talebimi ve jovoy psychedelique 5 ml talebimi iptal edeyim arso şişeli dolarsa 5 ml dekant şeklinde alayım

Yorum

• Mustafa Hocam,

Noir de Noir' i şişeli olarak ben 6 Eylül' de talep etmiştim ancak 5 Eylül' de Burak Erdem adlı arkadaş istemiş,sonrasında talebini iptal etmiş. 7 Eylül'de Hukkuh adlı arkadaşa yazılmış.Şişeli talebim daha önce olduğundan mümkünse bana yazarsanız sevinirim,değilse yapacak bir şey yok

Yorum

• # Talepler OK! #

# Powerty Ali hocam uyarın için çok teşekkür ediyorum. Evet söylediğin gibi olması gerekliymiş. Atlamışım bunu. hukkuh hocam, yaptığım hatadan dönerek şişeli talebini Powerty Ali beye eklemem gerekiyor. Anlayışınıza sığınıyorum. Dekant isteğiniz var ise onu ekleyebilirim Noir de Noir için. Sevgiler, saygılar. #

Yorum

• Biri çıkıp deseki Sospiro Opera 5-10 ml yaz

Yorum

• Cantona hocam o önce istemiş olmaz. Arkadaş ilk talepte istemiş şişeli alamamış ve hakkı geçmiş. İptalden sonra ilk ben istedim. Listenin ta başına dönmek adil değil yoksa her iptalde sonraki talep edeni kovalamanız gerekir.
                          Olmaz..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: hukkuh View Post
                            Cantona hocam o önce istemiş olmaz. Arkadaş ilk talepte istemiş şişeli alamamış ve hakkı geçmiş. İptalden sonra ilk ben istedim. Listenin ta başına dönmek adil değil yoksa her iptalde sonraki talep edeni kovalamanız gerekir.
                            Olmaz..
                            Şimdi ben şöyle düşünüyorum. Bir parfüme sırasıyla gelen talepleri eklemek splitin kuralı. Şişeli olarak talep eden üyeleri sırasıyla yazarız ve talebinden vazgeçen üyeden bir sonrakine geçer hak. bu açıdan düşünüyoruz her zaman. şimdi bunu örneklentirelim; ilk yazan üyeden sonra 8 kişi daha talepte bulunmuş ve siz de bu 8 kişinin içerisindesiniz. daha sonra ilk talebi yapan üye vazgeçtim diyor ve ben aradan çıkıp "öyleyse ben alayım" diyorum ve bu 8 kişiyi atlayıp direkt talep yazdırıyorum. uygun mudur sizce?

Yorum

İşleniyor...
                            X