Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
açılısı çok dumanlı bir tütsü ile açılan ilk yarim saat sonra selvi ağacı Ağırlıklı agacsi bir kokuya bürünen Akdeniz kilisesi kokusu olarak adlandırılan aşırı güçlü bir parfüm tek fis ı ile bile tüm günü çıkartabilirsiniz sonbahar ve soguk kıs günlerine çok iyi gider
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hermes Voyage Pure sevilen begenilen tek kokum şu sıralar . Genel begeni arayanlar parfümüm sorulsun diyenler mutlaka edinsin derim . Üstelik edt ye göre çok ciddi bi slajı var . Gün içinde özellikle açık renkli elbiseler üstünde sürekli kendisini hissetiriyor .
Tekrarlıyorum genel begeni arayanlar , yeni başladım ne kullansamda parfümüm sorulsun diye tavsiye isteyenler , bikaç parfümüm olsun ama farklı ve kalitelide olsun ,koleksiyonada ihtiyacım yok diyenler Voyage Pure ve Guccı 2 ikilisini herzaman bulundursunlar .
Son Düzenleme Kadir.tbk; 19-09-18, 23:15. Tarafından yapıldı.
Jo Malone Blue Agave and Cacao- Aynı anda hem burnumu tırmalayan hem de hoşuma giden iki farklı kokuyu alıyorum. Değişik. Bugün Jo Malone 'un haklı ününe güvenerek bir kaç parfüm daha kullanmayı düşünüyorum. Gerçi bu koku tahminimden bir tık daha kalıcı gibi.
Yorum