Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Cacharel - Nemo
    Mis gibi yumuşacık tatlı mı tatlı baharatların koktuğu ama aynı zamanda erkeksiliğini kaybetmeyen bir parfüm

Yorum

• açılısı çok dumanlı bir tütsü ile açılan ilk yarim saat sonra selvi ağacı Ağırlıklı agacsi bir kokuya bürünen Akdeniz kilisesi kokusu olarak adlandırılan aşırı güçlü bir parfüm tek fis ı ile bile tüm günü çıkartabilirsiniz sonbahar ve soguk kıs günlerine çok iyi gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Medea
        Medea Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hayret!.. Koku profilini fena bulmadığım halde bende, ilk yarım saatlik patlama dışında hiç performanslı olmamıştı.

• anigemini
        anigemini Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Benim izlenimim de kuvvetli olduğu yönünde. Tene oturduğunda dahi efil efil kokmakta. Fazla spreylenirse negatif yorum getirebilecek parfümlerden.

• adp colonia club....hamamdan çıkınca alışkanlık yaptı bu koku..mışıl mışıl uyuytuyor inanılmaz huzur veriyor..dekantın sonları

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
        KARALARIN_CEMAL Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bu Acqua nın serilerine bir inmek gerekiyor, güzel işler var sanki

• Serge Lutens - Arabie

Yorum

• Özlediğim yatağan sıktım bileklere gün boyu çektim içime..sert erkeksiligin en iyi orneklerinden

Yorum

• African Leather kullandim. Klas bir koku.Yayılımı keşke daha iyi olsaydi.

Yorum

• Maison Martin Margiela Jazz Club yarın da devam

Yorum

• Gece için MFK - Oud Satin Mood.

Yorum

• Akşam için naxos

Yorum

• Hermes Voyage Pure sevilen begenilen tek kokum şu sıralar . Genel begeni arayanlar parfümüm sorulsun diyenler mutlaka edinsin derim . Üstelik edt ye göre çok ciddi bi slajı var . Gün içinde özellikle açık renkli elbiseler üstünde sürekli kendisini hissetiriyor .
                  Tekrarlıyorum genel begeni arayanlar , yeni başladım ne kullansamda parfümüm sorulsun diye tavsiye isteyenler , bikaç parfümüm olsun ama farklı ve kalitelide olsun ,koleksiyonada ihtiyacım yok diyenler Voyage Pure ve Guccı 2 ikilisini herzaman bulundursunlar .
                  Son Düzenleme Kadir.tbk; 19-09-18, 23:15. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Jo Malone Blue Agave and Cacao- Aynı anda hem burnumu tırmalayan hem de hoşuma giden iki farklı kokuyu alıyorum. Değişik. Bugün Jo Malone 'un haklı ününe güvenerek bir kaç parfüm daha kullanmayı düşünüyorum. Gerçi bu koku tahminimden bir tık daha kalıcı gibi.

Yorum

• Ormonde Jayne - Vanille D'İris

Yorum

• Adp colonia bu tatda az daha kıçı olsa çok güzel oldu..kolonya böyle kokmalı ama bu kadar pahalı olmamalı

Yorum

• L’Homme ultime

Yorum

• Hdp 1828

Yorum

İşleniyor...
                            X