Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Abi colognıseyı kutusuz ve sıselı olarak ıstemeyenler kadar alıpta onceden dağıtma ımkanın varmı bılmıyorum mumkunse bu sekılde olabılır tabi mumkunse

Yorum

• Kutulu ısteyen arkadaslarıda sona bırakabılırsın gelınce dagıtırsın obur splıtlerle bırlıkte onlar hazır zaten bıldıgım kadarıyla

Yorum

• Ben de kutulu almayı tercih ederim. Parça parça almaktan daha iyi.

Yorum

• Ben parfümleri çok merak ediyorum kutusuz olsa bile almak isterim ama 2 iş çıkarmak istemiyorum. En iyisi beklemek galiba. Bu arada parfümler gecikti diye bir sürü yaygara koptu, şimdi sorulunca herkes ben beklerim diyor İnsan memnun etmek imkansız gerçekten Allah sabır versin bu yükün altına girenlere.

Yorum

• Kutusuz alabilirim ben de. O Colognise muhtemelen bu yazı çıkaramaz nasılsa.

Yorum

• Altuğ ben tatile çıkacağım zaten. Acelem yok. Tam takım alırım sonra. Parça parça olmasın.

Yorum

• Kargo sorunsuz ulaşmıştır. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Yorum

• oylamayamı sunsak acaba
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod
                    oylamayamı sunsak acaba
                    Bence mantıklı Herod hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• Benimki dekant zaten acelem yok

Yorum

• Altuğ Bey split için tekrar teşekkürler. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı süreç uzadı biliyoruz ama tek tek yazarak bir sonuca ulaşacağımızı düşünmüyorum. Şu şekilde bir önerim olacaktır: 100 ml olmayan şişe sayısı kadar Nishane'den Colognise talebinde bulunun. Talep aşamasındaki ml'lere dikkat ederek Colognise decantlamalarını bu şişelerden yapın ve decant isteyenlerin (kutusuz-şişeli isteyenlerin de) kargolarını çıkarın. Kutular geldiği zaman da kalan full şişe Colognise'leri ve kutuları Nishane'den alır, decant yapılan şişelerle birlikte kargoya vererek spliti tamamlarsınız.

Yorum

• Herod
                          Herod Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          güzel haber ne diyim eline koluna sağlık

• protectedsugar
                          protectedsugar Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ben yöntemi hiç anlamdım ama helal olsun uygulayana :-)

• ruhi_
                          ruhi_ Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Aklin yolu bir Altug Bey, simdiden kolay gelsin

• Bende tam olarak bunu demek ıstemıstım👌

Yorum

• Ben beklerim kutusunu sıkıntı yok. Koleksiyonu şişeli kutulu yapıyorum. Zaman problemim yok. Çok teşekkürler emeğiniz için.

Yorum

• Ben tartışmaların dışında kalıyorum. Çünkü teslimatımın eylül de yapılmasını rica ettim.
                            Bunca karmasanin içinden çıkmak kolay is değil. Hem kendi hayatini yaşayıp hem de split ile uğraşmak ektra özveri istiyor. Emeklerinden dolayı Altuğ hocam tekrar teşekkürler

Yorum

• 20 tane kutusuz olarak elime ulaşmış durumda pazartesi ve salı günü dekant şeklinde alanların kargoları yola çıkıyor.

Click image for larger version

Name:	BCAD7837-9FBA-4E8C-9231-961D6286332E.jpeg
Views:	55
Size:	156.6 KB
ID:	81385

Yorum

İşleniyor...
                              X