Abi colognıseyı kutusuz ve sıselı olarak ıstemeyenler kadar alıpta onceden dağıtma ımkanın varmı bılmıyorum mumkunse bu sekılde olabılır tabi mumkunse
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
Ben parfümleri çok merak ediyorum kutusuz olsa bile almak isterim ama 2 iş çıkarmak istemiyorum. En iyisi beklemek galiba. Bu arada parfümler gecikti diye bir sürü yaygara koptu, şimdi sorulunca herkes ben beklerim diyor İnsan memnun etmek imkansız gerçekten Allah sabır versin bu yükün altına girenlere.
- 2 beğenme
Yorum
-
Altuğ Bey split için tekrar teşekkürler. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı süreç uzadı biliyoruz ama tek tek yazarak bir sonuca ulaşacağımızı düşünmüyorum. Şu şekilde bir önerim olacaktır: 100 ml olmayan şişe sayısı kadar Nishane'den Colognise talebinde bulunun. Talep aşamasındaki ml'lere dikkat ederek Colognise decantlamalarını bu şişelerden yapın ve decant isteyenlerin (kutusuz-şişeli isteyenlerin de) kargolarını çıkarın. Kutular geldiği zaman da kalan full şişe Colognise'leri ve kutuları Nishane'den alır, decant yapılan şişelerle birlikte kargoya vererek spliti tamamlarsınız.
Yorum
Yorum