Saat 9 15 de umarim konu kapanir yazmissiniz. 16 21 de etiketlemissiniz.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
Arkadaşlar mümkünse bu yazdığım mesajdan sonra konu kapansın. Biz güzel şeyler yapalım güzel şeyler paylaşalım. Sonuçta herkes birbirini tanıyor tanımayanda zamanla öğreniyor. Önümüzde daha çok güzel splitler olacak hele şu Spliti bir dağıtayım, birde enerjimi ve şevkimi böyle konular almazsa...
- 11 beğenme
Yorum
-
arkadaşlar sabırsızlanmasın bence hepimiz bir aileyiz ben bura 3 aydır üyeyim cok iyi abilerim ablalarım kardeşlerim oldu altuğ abimizin katkılarıyla nishane sahibi mert bey veya abimiz piyasaya bakılarak %50 indirimli parfüm verdi bizlere harvey nicolsdan vs yerden alsak bu fiyatlara alamazdık emin olabilirsiniz hem ucuz alıyoruz biraz bekleyelim ne olucak ki bende yazlık aldım kışlık hiç yok arasında ve şişesiz hepsi kıkım çıkmadı çünkü bana bu fiyatda bu parfümü sunan bu splitte emekleri geçen insanlara ayıbım olur konuşursam split bahane aslında burda yeniler veya eskiler birbiri ile kaynaşıyor tanışıyor güzel şeyler oluyor bırakın güzel şeyler olsun burdaki insanlarla günü gelir kaynaşırsın izmire istanbula vs şehire gittiginde çayını içer muhabbetini yaparsın güzel insan bulmak zordur kaybetmek ise kolay şahsi fikrimdir saygılarımla
Ben splitte emeği geçen ve forumdaki arkadaşlar tek tek teşekkür ediyorumHer Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 6 beğenme
Yorum
-
Mutlu1903 kesinlikle dusuncelerini dogru buluyorum. Ben 1 ay oldu katilali ama gonlum rahat bu islerle alakali aksilikler olabilir. Telafisi olmayan seyler değil. Kardeslik ve iyi huyumuzu bize bu imkana sunanlarada minnetlerimizi borc bilmemiz lazim.
- 2 beğenme
Yorum
-
Altuğ üstad sabrın, gayretin, özverin, samimiyetin, şeffaflığın, herkesi kucaklayıcılığın, gönül genişliğin, fedakarlığın, kibarlığın, arkadaşlığın, ağabeyliğin, kardeşliğin için sana bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Senin de dediğin gibi önümüzde daha güzel günler var. Colognise'ler mi? boşver! Yeni doğmuş evladının mis gibi kokusunu içine çek, bir yandan da bu forumda seni ne kadar sevdiğimizi hatırla!
- 4 beğenme
Yorum
-
Arkadaşlar kapaklarda ulaşmış nishaneye sadece kutular kalmış. Diyorum ki kutu illa ki lazım değilse bana göndersinler bu şekilde dağıtımı yapayım. İlla kutulu istiyorum diyen olursa da kutularını daha sonradan extra yollattırayım kalsın bende daha sonraki splitlere katıldığınız zaman onuda yanında yollarım veya isteyene ulaştığı gibi yollarım ne dersiniz? Ben fazladan iş yapmaya razıyım yeterki siz fikir söyleyin.
- 8 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matraiArkadaşlar kapaklarda ulaşmış nishaneye sadece kutular kalmış. Diyorum ki kutu illa ki lazım değilse bana göndersinler bu şekilde dağıtımı yapayım. İlla kutulu istiyorum diyen olursa da kutularını daha sonradan extra yollattırayım kalsın bende daha sonraki splitlere katıldığınız zaman onuda yanında yollarım veya isteyene ulaştığı gibi yollarım ne dersiniz? Ben fazladan iş yapmaya razıyım yeterki siz fikir söyleyin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHer Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
Yorum
Yorum