Havayı biraz serin bulmuşken Tauer LDDM. Açılışındaki baharat esintisinin üzerimde büyüleyici bir etkisi var. Yakın çevremde bulunan insanların da parfüm, müzik, yeme-içme, dekorasyon, giyim gibi konularda benimle aşağı yukarı aynı kafada olması nedeniyle şanslıyım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bir adam varmış; bahçesinde yavru bir köpek ve kuzusu varmış, bir de çimenler, çiçekler, havuz mavuz falan...
Gel zaman git zaman bu köpek ile kuzu dost olmuşlar, tabi zaman akıp gidiyor büyümüş eşek sıpaları serpilmişler her neyse;
Adam neye istinaden bir gün büyümüş kuzuyu artık her ne olduysa koyun mu denir büyüğüne bilemedim şimdi onu kesmiş!!!
Vermiş mama kasesinde en yakın dostunun önüne, köpeğe yani. Köpek de koklamış böyle snifff sniffff başlamış ''Viiiııığğğgggk ığğğgggkhhhh'' ağlamaya.
Yememiş.
Papillon - Salome.
- 6 beğenme
Yorum
-
Nishane duftblüten- Açılışı hafif geniz yakan bir mentolle başlıyor ve arkadan ama çoook arkadan çiçeksi notaları alabiliyorum. Bu parfümü kaçırılmış fırsat olarak görüyorum. Bence çok güzel olabilirdi
Ek not. Bu parfümün çiçeksiliği artmalı, yine bunun gibi tuhaf bir çiçeksiliğe sahip SJP Covet ile harmanlayım dedim. Galiba şahdı şahbaz oldu.Son Düzenleme aydın10; 22-05-18, 07:27. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum