Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Guerlain homme intense..bitmek üzere yenisini almalıyım..şöyle ferah parfümler bana göreler sanırm

Yorum

• Ambre Nuit... Bazı kokular vardır koku güzelliği olarak çok çok daha iyisini tecrübe etmişsinizdir ama... Ambre Nuit, kullan kişinin kokusuyla adeta ben naif, nazik, duygusal ve ince değerleri olan biriyim ve lütfen bana hakettiğim şekilde yaklaşın dediği bir parfüm. Evet koku güzelliği olarak çok daha iyi parfümler var ancak bu ve bunun gibi başka duyguların bir parfumle hissetirilebiliyor olması her güzel kokan parfumde karşımıza çıkan bir durum değil. Ve ben bunu sanat olarak tanımlıyorum.
      estefanyen

Yorum

• Memo Manoa ile deneme turları.
        Shalimar'ın vanilyasından deriyi atıp bolca benzoin ve ayarında tonka ve bir tutam süsen ile yeniden yorumlanmış daha modern hali.Sıcak,yer yer pudramsı ama tozlu hissettirmeyen tatlı bir kış kokusu.Tatlılık bana göre oldukça yerinde.Benzoin kokuya acı tatlı bir his bırakıyor bu da kokuyu çekici kılıyor

Yorum

• Mor salkım asması ve ıhlamura gül de eşlik edince, pozitif auralı nefis bir floral ortaya çıkmış. Çok değişmiyor; basit, sade ve doğal. Performans, tıpkı denediğim diğer Tokyo Milk kokuları gibi ortalamayı zor tutturuyor.

Yorum

• Opus V

Yorum

• cocaine...
              çok fena çookk...
              splitten alınacaklar liste başı...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Azzura
                Azzura Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Hocam kalıcılık nasıl? Çiçeksilik ve tatlılık nasıl ? Sizce beymenden alınır mı değer mi fiyatını acaba

• RİYAFES cocaine dediğin kadar varmış muhterem...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• RİYAFES
                RİYAFES Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Eyvallah muhterem hakikaten güzel koku...

• Naxos günü..

Yorum

• Pierre Guillaume Myrrhiad

Yorum

• Ambre Nuit kadına da çok yakışan bir parfüm olduğunu test ettik. Ben yine Ursa kullandım. 3 gündür kullanmıyordum ilaç gibi geldi

Yorum

• Moresque Rand.Soğuk havalarda kendini çok iyi gösteriyor.

Yorum

• Dün Ormondo Jayne Nawab of Oudh - 2012 ve Montabacco Nawab of Oudh - Intensivo-2015 kullandım. Denediğiniz parfümler kısımına yazarım inşallah.. Kısaca değinecek olursam Nawab of Oudh 'da miskimsi meyvelilik de var ama ben Iso E Super'in parfümü inceltmesine hoş bakmıyorum. İnce parfüm sevmem değil ama Iso E Super sentetik diye de soğuk bakıyorum. Nawab of Oudh-intensivo ise daha kuru odlu tende ve tatlılık gene var fakat normal versiyon kadar da değil. Biraz tok tatlılık ikisinde de var ve o tok tatlılık NOO-intensivo'daki. Turunçgilleri de unutmayalım..

Dün kardeş Giorgio Beverly Hills Giorgio for Men for men sıktı. Oh meşeyosunu ve canlı, tatlı notalar.. Çok güzel şölen hatta annemin Vintage gümüş-metalik yelesiz beyaz şişeli Ysl Kouros'u da eklenince çok güzel oldu. Odaya girdikçe Kouros kokuyor ve mest ediyor. Aslında Güncel kouros da hoşuma gitti o tırmalıyıcı kimi kouros'daki keskinlik kuru keskinlik yok.. Yakından belki o kadar hoş olmayabilir ama uzaktan, ortama kattığı hava, ambiyans mükemmel.. Koyu parfüm sevmeyen bayanalr bile kullanmak istiyor. Aslında bu parfüm Uniseks tabi her bayan seçmez ki her bay da seçmiyor zaten ..

Bugün de Ormondo Jayne Nawab of Oudh ve intensivo modeline devam.. Biberiye hissettim başlangıçta kıyafette. İntensivo'da daha az biberiye var. Nawab of Oudh da ise biberiye, daha otsular ve belki kekik var çok az. Biberiye ve ekkik benzer bu arada birbirine, yakın akrabalar ..
                      Son Düzenleme baykalbul; 22-12-17, 18:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Kesinlikle Bertrand Duchaufour'un en iyi parfümlerinden birisi hatta en iyisi: MDCI - Chypre Palatin

Yorum

• songe bois de ete cuma günü için en uygun koku...

Yorum

• CdG wonderoud.
                            DNA bire bir wood ile aynı daha sıcak çok çok azda oud.
                            benim sahip olmak istediğim bir kokuydu
                            bu çok az fark için bile iyiki almışım
                            ama CdG manyağı olmayanlar herhangi birini alsın, farkı anlamak çok İyi bir burunu gerektiriyor.
                            Sadece garçons.

Yorum

İşleniyor...
                            X