Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• şok şok şok tudor gitti kurtulduk... şerefine baldafrica...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Cartier l'envol.

Yorum

• Hocam bu kokunun şişesini nerden temin ettiniz malum şu an Türkiye'de satılmıyor da.

Yorum

• Frozenwings
          Frozenwings Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Beni kastediyorsanız Atatürk havaalanı duty-free'sinden edinmiştim. Fakat uzay kozmetik de n11 üzerinden satışını yapıyor, oradan temin edebilirsiniz.

• enigma

Yorum

• MFK OUD VELVET MOOD kullandim baharatların eşlik ettiği güzel bir oud parfümü. Notalar: Safran Tarçın Copaiba (ağaçtan elde edilen bir tür reçine)
          Ve Oud

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Merchant Of Venice Leather in Nude. Açıkça söylemek gerekirse Roja Dove Fetish ten sonra hiç bir deri parfümünün beni bu kadar heyecanlandıracağını tahmin edemezdim.

Yorum

• Sl Ambre sultan

Yorum

• Aventus keyfi...

Yorum

• Chanel 28 la pausa ile devam

Yorum

• aydın10
                    aydın10 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Tarifinizi okuyunca ilk aklıma chanel beige gelmişti. La pausa daha pudramsı ve süsen çiçeğı ağırlıklı. Beige ise daha çiçeksi ve hafif. Gerçi isimler önemli değil siz zevkle kullandıktan sonra.

• Tuberose
                    Tuberose Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Chanel beige sample ı da var elimde o da değil ama böyle bulmaca çözmek gibi zevkli oldu , dediğiniz gibi önemli olan parfümü zevkle kullanmak ...

• Zoologist Bat... Açılışta daha yoğun olmak üzere parfüm boyunca devam eden nemli toprak kokusu çok iyi verilmiş. Rutubetli mağara duvarlarının yarattığı atmosfer de parfümün adıyla iyi örtüşmüş. Bu kirli, sert, zorlayıcı ana omurgaya bazı bölümlerde çiçeksilik, bazı bölümlerde de meyvemsilik eşlik ediyor ve kompozisyona tatlılık, aromatiklik, yumuşaklık katıyor. Sıradanlığın dışına çıkmayı saçmalamadan başaran, genel beğeniye seslenme kaygısı taşımayıp fark yaratabilen bu tür kendine özgü, kişilikli işleri seviyorum. Böyle yaratıcı çalışmalar olmasa parfümlerle ilgilenme isteği duymazdım büyük ihtimalle.

Yorum

• TF noir femme sıcacık zarif bir koku bakmayın siz femme olduğuna homme de kullanabilir hemde keyifle...

Yorum

• Gucci - Envy
                      90'li yillarin sonu baharatli aromatik odunsu notalar iceren bu parfumle ne de guzeldi...

Yorum

• T.T. Laudano Nero

Yorum

• Bentley Men Intense. Harbi süper kokuymuş ara verince anladım. Çok da ucuza almıştık zamanında

Yorum

• İnitio Absolute Aphrodisiac

Yorum

İşleniyor...
                            X