Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Gece gece aklıma esti; cildime Kouros'un güncel ve Vintage versiyonları ile Serge Lutens MKK fıslattım. Güncel Kouros içlerinde en yavan ve kaba olanı. Koklayınca dışarıdaki kalabalığı dövebilicekmişim gibi hissettirdi. Çok güçlü! Kouros Vintage, daha dengeli, zengin, yumuşak ve katmanlı. Meşe yosunu farkı net. Deri de çok güzel. Hayvansallık ölçülü. Serge Lutens MKK'nın yorumlarından korkmayın. Kouros'lara göre çok daha kullanılabilir ama zayıf. Civet koklayacağım derken aradan paçuli, amber, gül, vanilya ve baharatlar el sallıyor. Keyif aldım. Umarım bu kadar erken tene yaklaşması bendeki dekantın zayıflamasındandır. Bilerek de yapmış olabilirler...

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yok abi tene yakın bende de. İşin ilginci sıktığımın ilk saatinde çok güzel tepkiler aldı Mkk

• PinotNoir
      PinotNoir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Gingembre'de de durum aynı. Övgü almasına şaşmadım. Bence internetteki yorumlar insanları şartlandırıyor. O kadar zor koku değil. Harmanı nefis. Keyfini çıkarabileceğim kadar güçlü olduğuna kanaat getirebilseydim dört koldan şişe arayışına geçebilirdim.

• Ajmal Rose Wood. Çok dengeli ve kaliteli bir harmana sahip oud/gül kokusu. Odunsu kısmında aynı serideki Hatkora wood'u çağrıştırsa da o bir kıpkırmızı gül. Abartmamak kaydı ile yazın da tercihim olacaktır.
    Son Düzenleme Ozhan; 27-08-17, 06:01. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Elie Saab Le Parfum Intense

Yorum

• Yeni heves yine little red Dress

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu Sıcak Havaya Davidoff Cool Water...

Yorum

• Creed - Viw

Yorum

• Abdul samad al quarshi Royal amber kullandım doğal ambergris .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bugün ursa. Yukarıdaki kouros mkk muhabbetine ithafen söyleyeyim çevremdeki hemen hemen herkesten iltifat aldım ursa kullandığımda. Kouros'a cesaret edemiyorum şimdilik ama doğru kişide baya övgü toplayabilecek bir koku olduğuna inanıyorum tanıştığımızdan beri.

Yorum

• Dekant bitermeye devam bileklere Profumum Roma Acqua Di Sale boyun ve kıyafete Penhaligon's Sartorial

Yorum

• Hugo Boss Silk & Jasmine

Yorum

• Bugün Hpnose Kullandım sanıırm sanırım 6.yılımızı falan kutluyoruz

Yorum

• Frozenwings
                        Frozenwings Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Yazın ağır olmuyor mu?

• Xeroff nio ile tanıştık bakalım

Yorum

• Git..

Yorum

• SHL 777 Mortal Skin. Tenimde öne çıkan tarafı böğürtlen notası oldu. Aslında notalara bakmadan önce deri notasının var olduğunu düşünüyordum bu etkiyi hangi nota yaptı onuda anlamış değilim. Mürekkep, böğürtlen ve kakule kokuyu sivriltsede mür ve iris oldukça güzel dengelemiş. Tütsü ve huş ağacı gibi notalar kokuya dumansılık hissiyatı vermiş. Genel olarak tene biraz yakın kaldı ama çok bağırmasını isteyebileceğiniz bir kokuda değil zaten.

Yorum

• 1920 Classic
                            estefanyen

Yorum

İşleniyor...
                            X