Dhi ile missss
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: LibraGece yürüyüşe çıkarken Chanel No 5 Eau Premiere sıktım ve karşılaştığım bir arkadaşım parfümüme bayıldı.Mis gibi kokuyorsun dedi😊Böyle yorumlar almak mutluluk veriyor...
Aldığınız yorumları okumak büyük zevk kendi adıma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Adp Mirto di Panarea; son derece taze sakız ağacı, mersin, fesleğen, ardıç gibi bitkilerin acı turunçgil dokunuşlarıyla beraber yeni kesilmiş hissi uyandırmasıyla açılan ve hep bu doğrultuda devam edip tazeliğini sürekli koruyan ayrı birer nota olarak hissedilmeyen gül, sedir ve amberle hafifçe yumuşatıldığı parlak, freş inanılmaz derecede doğal kokan bir kompozisyon. Panarea, Akdenizde bir İtalyan adası ve parfümü sıktığınızda sanki atmosferi denizle bütünleşmiş bir bahçede, -hani çimler biçilince taze bir koku çıkar ya bu parfümde yeni kesilmiş sakız ağacı yaprağı ve bir çok farklı keskin kokulu çiçek hayal edin- dolaşıyormuşsunuz hissi veren, sizi doğayla barışık hissettiren, yumuşaklık yerine keskin tazeliğin ön planda olduğu basit yapısıyla burnunuzu yormayan bir parfüm.Son Düzenleme ali; 13-07-17, 15:26. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
Bu parfümün nerdeyse 2. şişesini bitiriyorum içinde bu kadar nota olduğunu şimdi öğreniyorum 😂😂. Brawo güzel inceleme
-
NeroBianco çok keyifli parfüm kesinlikle ikinci şişesini alacağım ben de bitince
Yorum