Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Michael kors edp
    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Byredo Pulp, şekerli kırmızı meyvelerin fazlaca olgunlaşıp yavaştan çürümeye başlamış hali gibi. Fazlaca değişik bir koku ancak yine de etraftan hep beğeni alıyor çevremde.
      Bir de bekleyince performansı daha da mı artmış ne ! Zaten çok iyi bir performansı vardı
      Abim sabah bindiğim aracında ben indikten sonra akşam hala kokumu aldığını söyledi,hatta ''arabaya parfüm mü döküldü'' diye sordu

Yorum

• Dolce Gabbana Velvet Desert Oud, kokusunu unutmamak için bileğime tek fıs sıktım sonrasında keşke sıkmasaydım dedirtti, sıktıktan 10 dk sonra arkadaşın arabasına bindim beni ilk benzinlikte indirdi bileğimi sabunla yıkadım tekrar döndüm hala etkili bir şekilde kokuyordu bendekinin batchi 2015 yılına ait yeni versiyonların performansı oldukça kötüymüş diye duydum

Yorum

• Hermes voyage ile Bodrum yolculuğu 😃

Yorum

• Acqua Di Parma Fico Di Amalfi

Yorum

• bugün HYPNOS Ekullandım dolabımın nadide parfümü, gider gelir yıllardır uzatmalı sevgilimdir kendisi.

Yorum

• amouage opus VII yeşil yeşil gün geçiyor.

Yorum

• Kenzo Power

Yorum

• Dior Eau for Men

Yorum

• Amouage Journey woman..plastigimsi garip ama kaliteli açılış..çamsi safran ile ilerleyişi..amouage her parfümü yle farklı..sıkıcı olsada güzel parfum

Yorum

• Versace – L’Homme. Güncel versiyonu da eskisini aratmıyor. Bu koku hiç eskimeyecek.

Yorum

• M.Micallef Royal Vintage

Yorum

• Splendida Jasmin Noir kullandım.Klasiğe göre çok farklı değil.Sadece biraz daha yoğun ve tatlımsı geldi bana.Tenimde kalıcılığı biraz daha iyi oldu.Zaten mağazada dediklerine göre Jasmin Noir artık gelmeyecekmiş,onun yerine bu gelecekmiş.Kokusu bence muhteşem.Harika bir çiçek karışımı ama aynı zamanda gizemli,karanlık bir yanı var.Çok çekici bir koku.Sadece tenimde daha belirgin olmasını,buram buram kokmasını isterdim.Kıyafetlerimde kokusunu uzun süre hissetsem de kendimden yoğun şekilde alamıyorum.Yine de o güzel kokusu için değer...

Yorum

• Pure Havane

Yorum

• Yorum

İşleniyor...
                                X