Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yeni forum hayırlı olsun.
    Saygılı ve huzurlu bir ortam olunması dileğiyle..

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hoş geldin Kenan hocam .

• Tom Ford- Italian Cypress. Oldukça güzel ilk açılışta keskin ve zorla tahammül edilen bir yeşil akor var. Daha sonra gitgide yumuşuyor. Berber kokusu tabirini hakkıyla veren bir parfüm. Kalıcılık ve silaj açısından oldukça başarılı buldum ben.

Yorum

• Versace Oud Noir

Yorum

• Hamsi Edt .. Blvgari Aqua'dan hallice kokuyorum. Üzerimde yine terapi kokularımdan biri Murdock Black Tea.

Yorum

• Hoşbulduk Ozan hocam..

Yorum

• Sabah eldo like this, akşam boss velvet amber. Amber i hugo sevdirecek bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Grey vetiver ile akşamı ettik.

Yorum

• Yeni forumumuz hayırlı,uğurlu olsunBen bugün Shalimar edp kullandım.

Yorum

• Tom Ford Tuscan Leather ile özlediğim deri kokusuna kavuştum nihayet.

Yorum

• Estee Lauder aliage
                    Sevgili estee umarım bu parfümü bayan kokusu olarak piyasaya surmemistir. Yoksa ruh sagligindan şüphe edeceğim

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Oğuz hocam ambre loup ile uyuşmadıysanız, geri iade alıyoruz)

Orjinal yazı sahibi: vesna View Post

Sizce nasil bir amber?

Yorum

• Az önce keyif için safari ile başlıyorum . Mükemmel tek kelime ile ...,

Yorum

• encre noire : bu kadar güneşli bir güne tezat karanlık bir parfüm

Yorum

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Ambre Eternal kullandım bugün.Koku ısındıkça meyveli çiçeksi yönünün ağırlıkla hissedilği balsamic tabanlı güzel bir hal alıyor.Kış için fiyat performans bence
                              Deneme olarak da Frederic Malle Une Rose denedim.Genel kitle için gül reçeli/lokumu,gül suyu yorumlarına mağruz kalacak safkan bir gül yorumu.Çok beğendim.Performans müthiş. Sabah koku kartına sıkılan koku şu saat olmuş odaya girenin dikkatini çekebiliyor

Yorum

• Libra
                                Libra Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Une Rose gerçekten çok güzel bir gül kokusu.Ben de denediğimde çok beğenmiştim👍🏼

• Kartaliçe
                                Kartaliçe Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                en güzel gül işlenişi bence bu parfüm elimde var para biriktirip yedek almayı düşünüyorum
                            İşleniyor...
                            X