Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün 1 numaram Nicolai New York İntense ile beraberim. Seviyorum ne yapayım

Yorum

• Masque Montecristo ile meharees layer yapılınca ortaya kedicikli Musc ravaguer çıkıyor.

Yorum

• Guerlain - Derby ile haftasonuna hazırlık

Yorum

• Xerjoff lira oldukça tatlı ve yoğun ama insanı yormuyor
          http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• bugün Jean Claude Ellena eseri The Different Company - Rose Poivree kullandım. açılışı vetiver ve gül ile yapıyor bu kısmı capcanlı, taze, ıslak ve ferah insana yaz günü klimalı çiçekci dükkanına girmiş gibi hissettiriyor. sonrasında baharatlar oturdukça tatlılaşmaya başlıyor parfüm, şunu belirtmekte fayda var bu tatlılık vanilya, tonka gibi yapay değil meyve tatlılığı kıvamında ve oldukça lezzetli. yine bu kısımda da gül hakimiyetinde civet sahneye çıkıyor. notalara göz gezdirmesem misk derdim. zaten parfümü kör alış nedenim civet&gül ikilisi deneyimlemekti. bu parfümdeki kullanılan gül hepimizin aşina olduğu kırmızı gül, yani doğu esintili parfümlerdeki ki gibi rose damascane değil ikisi çünkü apayrı kokular. sonuç olarak son derece dengeli, iyi harmanlaşmış, orjinal bir çalışma olmuş gül içeripte hiç bir şekilde arabic kokmaması da ayrıca şaşırtıcı.

Yorum

• Olfactive Studios - Ombre Indigo, şişe boşalınca içine Listerine koyun kimse farketmez

Yorum

• Bugün Nicolai New York sıktım ve ilk deneyişim oldu,bana göre ya çok aşık olunacak,ya da bir numarası yok denecek bir koku.Sanırım biraz zaman gerekecek şuan için bana gitmedi diyebilirim.10/7

Yorum

• Kilian Intoxicated kullandım.

Yorum

• Baktım sabah her yer buz olmuş vakti geldi dedim sıktım tv

Yorum

• Dior Eau Noire... Uzun zaman sonra özlem gidermek iyi geldi.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Post
                        sabah. T.T Casanova öğlen 1888 casamorati
                        bugün resmen sevdiğim kız bana abi deyince moduna düştüm bi arkadaş ortamında şu söz beni yıkıma uğrattı. " Sanki hacı kokusu var demi burda " dedi üstümde casamorati 1888 varken bu sözü duymak yıkım oldu büyük teselliye ihtiyacım var dostlar... Havar komşular havar casamoratiyi patates ettiler

Click image for larger version

Name:	37303.jpg?v=41372,4584490741.jpg
Views:	55
Size:	182.5 KB
ID:	9193
                        Son Düzenleme Cihan mert; 27-01-17, 17:49. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Hattab.
                          Hattab. Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Benim bi'tanıdığım var. Ne koklatsam caldiona benziyor diyor.
                          O yüzden kimseye takılma hocam parfüm kişilik işidir.

• Cihan mert
                          Cihan mert Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam ama bi içerledim sorma ya casamorati bu ya hacı kokusu nedir

• Hattab.
                          Hattab. Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Tabiki sizide anlıyorum o kadar para vermişsiniz övgü almak istiyorsunuz ama niş parfümlerin olayı zaten o çoğu genel beğeni kokusu değil hayvan pisliği kokuyorsun diyen duydum hocam hacı yağı neki.

• Centilmen görünümlü zalıım

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Buz gibi soğuk havada EL Youth Dew kullandım. Çok keyifliydi. 😍😍

Yorum

• Bugün sabahtan hypnose akşam iş çıkışı zara ton indetermine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Cihan mert

bugün resmen sevdiğim kız bana abi deyince moduna düştüm bi arkadaş ortamında şu söz beni yıkıma uğrattı. " Sanki hacı kokusu var demi burda " dedi üstümde casamorati 1888 varken bu sözü duymak yıkım oldu büyük teselliye ihtiyacım var dostlar... Havar komşular havar casamoratiyi patates ettiler

Click image for larger version

Name:	37303.jpg?v=41372,4584490741.jpg
Views:	55
Size:	182.5 KB
ID:	9193
                              Hocam ben de 2 farklı kadından bu yorumu duydum 1888 üstümdeyken )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X