Bugün 1 numaram Nicolai New York İntense ile beraberim. Seviyorum ne yapayım
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Xerjoff lira oldukça tatlı ve yoğun ama insanı yormuyor
- 10 beğenme
Yorum
-
bugün Jean Claude Ellena eseri The Different Company - Rose Poivree kullandım. açılışı vetiver ve gül ile yapıyor bu kısmı capcanlı, taze, ıslak ve ferah insana yaz günü klimalı çiçekci dükkanına girmiş gibi hissettiriyor. sonrasında baharatlar oturdukça tatlılaşmaya başlıyor parfüm, şunu belirtmekte fayda var bu tatlılık vanilya, tonka gibi yapay değil meyve tatlılığı kıvamında ve oldukça lezzetli. yine bu kısımda da gül hakimiyetinde civet sahneye çıkıyor. notalara göz gezdirmesem misk derdim. zaten parfümü kör alış nedenim civet&gül ikilisi deneyimlemekti. bu parfümdeki kullanılan gül hepimizin aşina olduğu kırmızı gül, yani doğu esintili parfümlerdeki ki gibi rose damascane değil ikisi çünkü apayrı kokular. sonuç olarak son derece dengeli, iyi harmanlaşmış, orjinal bir çalışma olmuş gül içeripte hiç bir şekilde arabic kokmaması da ayrıca şaşırtıcı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Postsabah. T.T Casanova öğlen 1888 casamorati
Son Düzenleme Cihan mert; 27-01-17, 17:49. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cihan mert
bugün resmen sevdiğim kız bana abi deyince moduna düştüm bi arkadaş ortamında şu söz beni yıkıma uğrattı. " Sanki hacı kokusu var demi burda " dedi üstümde casamorati 1888 varken bu sözü duymak yıkım oldu büyük teselliye ihtiyacım var dostlar... Havar komşular havar casamoratiyi patates ettiler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
Yorum