Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün bahar gibi bir gün vardı. Chanel chance EDT kullandım. 😃

Yorum

• Bugün Orchid Soleil sıktım ve bir arkadaşımın yanına gittim.Arkadaşım parfümümü çok beğendi ve çok kaliteli bir kokusu var dediBu parfümü ne zaman sıksam hep güzel yorumlar alıyorum👍🏼

Yorum

• bugün gucci guilty kullandım şişesini bir daha almayacağım parfümlerden biri . Çok sıradan bir kokusu var avon vari fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Reklam fliminde deri ceketli motosikletli abimiz sanırım sadece reklamda bu kokuyu sıkmıştır :d

Yorum

• Noir de Noir. Buralar biraz pusluydu da

Yorum

• Antalya'ya bir türlü kış gelmeyince ve elimdeki kışlık parfümleri kullanamayınca ben kışa gideyim dedim; Davraz kayak merkezine gittim fakat hava Antalya'dan daha sıcaktı. Slumberhouse Norne yanımdaydı ama kullanamadım.

Yorum

• Schwarzlose Berlin - Leder 6

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Almanya'da ilk deneyeceğim marka bu parfümeride..

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sanırım bir kokusunun bende sampleı var ama nerede Allah bilir

• Orjinal yazı sahibi: Makedon View Post
              Bugün nihayet Nasomatto Pardon dekantını bitirdim. Benim için ultra kısa açılışı haricinde kalın ama boyutsuz, kaliteli ama renksiz, sıcak ama pastel bir paçuli ödü parfümü. Platformlarda çokça benzetildiği ve karşılaştırıldığı Lidge, bunu suya götürüp susuz getirir kaldı ki; ben aralarında hiçbir bağ kuramadım. Aynı yolun yolcuları Patchouli Nosy Be, Borneo 1834 ve Suma Oriental ile bir parça Boccanera arasından tercihim UHD Borneo 1834 Suma Oriental olacaktır.
              Evet ben de dolgun gövdeli ama boyutsuz diye yazmışım kafama

Yorum

• Bugün İstanbul'un kuru soğuğunda, MPG Secret Mélange'ın, Nishane Munegu'de paçulinin altından kendini bazen hissettiren sabunsu portakalını başrole alıp biraz çiçeksilikle birleştiren basit, lineer, naif, masum, temiz ve pozitif kokusu beklentimin çok üzerinde bir performans gösterdi.

Yorum

• clive X

Yorum

• Click image for larger version

Name:	77695_bb54306aa73c913794106935e6e78005.jpg
Views:	45
Size:	76.8 KB
ID:	6701
                    Son Düzenleme vesna; 23-01-17, 01:15. Tarafından yapıldı. Reason: http://uiimages.parfumo.de/6/1/77695_bb54306aa73c913794106935e6e78005.jpg

Yorum

• Güne PDM Layton la günaydın

Yorum

• Yorum

• Dior Homme Parfum

Yorum

• Cuma akşamına kadar test etme şansım olmayacağı için bugün Royal vintage ı kullanmak istedim. Memnunum

Yorum

• Creed Sİlver Mountain Water birazda
                              Creed Green Irish Tweed
                              Son Düzenleme uyar48; 23-01-17, 09:23. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                              X