Bugün bahar gibi bir gün vardı. Chanel chance EDT kullandım. 😃
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
bugün gucci guilty kullandım şişesini bir daha almayacağım parfümlerden biri . Çok sıradan bir kokusu var avon vari fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Reklam fliminde deri ceketli motosikletli abimiz sanırım sadece reklamda bu kokuyu sıkmıştır :d
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Makedon View PostBugün nihayet Nasomatto Pardon dekantını bitirdim. Benim için ultra kısa açılışı haricinde kalın ama boyutsuz, kaliteli ama renksiz, sıcak ama pastel bir paçuli ödü parfümü. Platformlarda çokça benzetildiği ve karşılaştırıldığı Lidge, bunu suya götürüp susuz getirir kaldı ki; ben aralarında hiçbir bağ kuramadım. Aynı yolun yolcuları Patchouli Nosy Be, Borneo 1834 ve Suma Oriental ile bir parça Boccanera arasından tercihim UHD Borneo 1834 Suma Oriental olacaktır.
- 3 beğenme
Yorum
-
Bugün İstanbul'un kuru soğuğunda, MPG Secret Mélange'ın, Nishane Munegu'de paçulinin altından kendini bazen hissettiren sabunsu portakalını başrole alıp biraz çiçeksilikle birleştiren basit, lineer, naif, masum, temiz ve pozitif kokusu beklentimin çok üzerinde bir performans gösterdi.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum