Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Boyna bir fıs sıktım onu bir ondan😍. Yoksa hala geliyor esintisi. Bileklere kıyafete falan uyguluyorum ben başka parfümler gün içinde.. Maksat değişiklik olsun..
Havalar hala 7-8 derece civarındayken kıymetini bilip, sert çocuğu oynamak lazım dedik. Koyu, karanlık bir yapısı olsa da yaklaşık 1 ml boca ettim ve bomba gibi dolaşıyorum. Süvetin diğer yüzü diyebilirim bu parfüm için. Süvet denince akıllara hep yumuşak bir hava gelir ya hani! Papillon Artisan Perfumes Anubis.
Bugün Shalimar edt kullandım.Kokusu çok güzel ama dün kullandığım eski edp dn sonra epey hafif geldi.Ben aslında önceden Shalimar da edt yi daha çok severdim.Eskiden daha yoğundu kokusu.Bazı taksilerde çok güzel bir vanilya kokusu olur.Çocukken bayılırdım.Bana onları anımsatırdı kokusu.Şimdi biraz daha turunçlu,vanilya da biraz azaltılmış sanki.Yine de bayılarak kullanıyorum ama daha gündelik bir koku olmuş benim için..
Yorum