Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bi bilegıme ursa, dıgerıne light my fire sıkıp uykuya gecıyorum
    Normal bı ınsanın yapacagı fantezıler degıl bunlar,sanırım.normal degılız

Yorum

• Click image for larger version

Name:	tmp_21711-DSC_0025312761172.JPG
Views:	154
Size:	4.13 MB
ID:	25466
      Deneyenınız varmı?

Yorum

• Bentley intense. Bu parfümden adetli şekilde alip baska bir siseye koyup da iki katı fiyatına satma planlarım var

Yorum

• Pi-jeY
          Pi-jeY Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam ticaretini yapalım ben getireyim kokuları sizde şişe tasarlayın piyasaya sürelim D

• Optuna
          Optuna Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Tamam hocam, bir kısmına alkol ekleriz Bentley Intense Fraiche deriz. Birazinı yogunlastırıp Bentley Intense Intensivo deriz. 3 leriz seriyi

• İntihar Timi. Norne.

Yorum

• ibrhm
          ibrhm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Sabah norne'den sonra öğlen baska parfum mu kullandın? Performansı kotu olamaz da, sebebi ne ola ki?

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Boyna bir fıs sıktım onu bir ondan😍. Yoksa hala geliyor esintisi. Bileklere kıyafete falan uyguluyorum ben başka parfümler gün içinde.. Maksat değişiklik olsun..

• Kirke gerçekten çok iyi bir performans gösteriyor, meyvemsi kokularla da sabah sabah iştah açıyor diyebilirim.

Yorum

• J.F. Schwarzlose Berlin - Leder 6

Yorum

• Costume National Soul
            A Batch ini bulsam dolabı bununla doldurmak istiyorum o derece sağlam bi koku .Çok başarılı

Yorum

• harunozkan89
              harunozkan89 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              aynen hocam bende bu kokuyu seven nadir kişilerdenim

• harunozkan89
              harunozkan89 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              bu arada A batch nin diger batchlere gore farkı nedir bilmiyorum?

• Pi-jeY
              Pi-jeY Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hocam diğer batchleri denemedim. ama ilk çıkan bathler her zaman daha sağlamdır ya o yüzden diğer batchlerde bozarlar falan stoklamak gerekiyor

• Baharın gelişini Tiziana Terenzi XIX March ile kutluyorum.

Yorum

• Günaydın herkese;Bugün hava ılık ılık esiyor.Chanel bleu de chanel le hava dahada güzel oluyor....

Yorum

• Havalar hala 7-8 derece civarındayken kıymetini bilip, sert çocuğu oynamak lazım dedik. Koyu, karanlık bir yapısı olsa da yaklaşık 1 ml boca ettim ve bomba gibi dolaşıyorum. Süvetin diğer yüzü diyebilirim bu parfüm için. Süvet denince akıllara hep yumuşak bir hava gelir ya hani! Papillon Artisan Perfumes Anubis.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
                  Baharın gelişini Tiziana Terenzi XIX March ile kutluyorum.
                  Next level de Tiziana terenzi casanova denedim.Kokusu muhteşemdi....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ank11 View Post
                    Günaydın herkese;Bugün hava ılık ılık esiyor.Chanel bleu de chanel le hava dahada güzel oluyor....
                    +1 Bleu de Chanel. Dertsiz tasasız düşünmeden sıkın ''ah ne güzel kokuyorsunuz''lar havalarda uçuşsun

Yorum

• tşk.

Yorum

• Hava isiniyor...
                        Creed - Millesime Imperial

Yorum

• Bugün Shalimar edt kullandım.Kokusu çok güzel ama dün kullandığım eski edp dn sonra epey hafif geldi.Ben aslında önceden Shalimar da edt yi daha çok severdim.Eskiden daha yoğundu kokusu.Bazı taksilerde çok güzel bir vanilya kokusu olur.Çocukken bayılırdım.Bana onları anımsatırdı kokusu.Şimdi biraz daha turunçlu,vanilya da biraz azaltılmış sanki.Yine de bayılarak kullanıyorum ama daha gündelik bir koku olmuş benim için..

Yorum

İşleniyor...
                          X