Ormonde Jayne Montabaco ( bayanlar ne çok seviyor arkadaş bu kokuyu, tamam bende hoş buluyorum ama bayanlar daha çok seviyor, eşim bile ara ara araklıyor benim dekantı. Iso E süper'i çok mu başmış Geza ne yapmışşa artık,acayip).
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
CDG Hinoki
Japon servi ağacı Hinoki'den esinlenmiş. Açılışından itibaren turunçgil, çiçek ya da tatlandırıcı bir faza rastlamadan, baştan sona garip yeşillikli ve daha önce karşılaşmadığım odunsu notalar üzerine kurulu, işlenmiş ahşap kokusu.
- 10 beğenme
Yorum
-
-
PdM Layton
Dekant olarak aldıklarımdan. Bana göre oldukça 'garip' bir koku tam anlamlandıramadım. AVM'de denediğim bir Arap parfümünün aynısı. Şişeli olarak alacağımı zannetmiyorum ama performans ve dikkat çekme açısından genele göre üst sıralarda.
- 8 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Kısa bir yorum alabilirmiyim Cuirs için...
-
O kadar anlamam ama Hocam dilimin döndüğünce anlatayım. Öncelikle bana göre kış kokusu fakat doğal değil bence. Kokunun oturması için 2 saat geçmesi gerekir . çünkü ilk sıkınca boğdu beni dumansı ve sentetik. Odunsu koku sevmeyene gitmez. Ayrıca bazı yorumlarda black afganoya benzetilmiş. ilk sıkıldığında benzemiyor ama sonradan benziyor. Yalnız cuir bence daha hafif kalıyor afganodan.
Yorum