Bugün Narciso Poudree kullandım.Çok yumuşak,kremsi,insanın teniyle bütünleşen güzel bir koku.Ben bunun beyaz olanını eşime verdim.O daha keskin ve erkek kullanımına çok uygun bir parfüm bana göre.Eşim çok beğenerek kullanıyor ve çevreden gelen tepkiler de çok olumlu.Kaliteli,karizmatik koktuğunu söylüyorlar.Eşim bundan sonra erkek kullanımına uygundur dediğin parfümlerini ver ben kullanayım diyor
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Hdp Ambrarem. Cidden inanılmaz yer ediyor sıkılan bolgede, ozellikle de kumaşta. Bu kadar kalıcı olması bu koku icin dezavantaj cunku bazen ıslak kunduza sımsıkı sarılmıs gibi hissediyorsunuz. Açılıştaki vanilya ve reçineler sanırım o genel bogucu havayı perdeliyor fakat perdelerini kaldırdıgında ıslak dilli bir hayvan tarafından yalanmis gibi hissediyorsunuz.
Beni muallakta bırakan nadir parfümlerden oldu acikcasi. Uzaktan guzel seyler soyleyenler, yaklasinca tahammul edemeyenler vesaire.
- 8 beğenme
Yorum
-
-
Serge Lutens - Fille en Aiguilles
Haziran başları...
Islak yeşil çim zemine serpilmiş, zor ayırdedilen, minik tatlı kırmızı meyveler.
Çalı-çırpı aralarında ekşi-tatlı koyu lacivert meyveler.
Kesilmiş ağaç kütükleri etrafında yosunlar, kuru otlar, mantarlar.
Bodur çalılıkların acımtırak-yeşil yaprakları.
Gövdesi yaralanmış ağaçlardan sızan reçineler.
Her taraf sis, göz gözü görmüyor.
Bakalım nasıl çıkacağız bu ormandan?
- 11 beğenme
Yorum
-
Yorumun nedır kardesım bende dun kulladm cok sveıyorum soguk gunlerde
Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Kardeşim vazgeçemeyeceğim kokular arasındadır kendileri en azından uzun bir süre böyle olacak
soğuk , karlı günlerde sıkıldığında sizi üşütmeyecek bir koku , sonundaki vanilya notası ise bence efsane..
Kalıcılık olarak kullandığım en kalıcı koku diyebilirim koku ciddi anlamda gitmiyor tenimden.
A BATCH piyasada varken bence stok yapılması gereken bir koku.
Yorum