Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Kargomu aldim, elinize saglik
Dior Spice Blend i daha once yurt disinda denemis, hayran kalmasam da begenmistim. Adinda spice gecmesine ragmen yogun, burnu yoran bir baharat kullanimi yok. Tarcin ve biberin on planda oldugu, zencefil ile ferahlatilmis, tatli bir rom ile ozgunluk katilan bir parfum olmus. Drydown’i sikici bulsam da acilisi ve dip notalari gayet guzel. Biraz Ambre Nuit'den izler tasidigini da dusunuyorum. Her ortamda, her mevsimde kullanilabilir.
Layton Exclusif ise gercekten cok guzel bir parfum. Orjinal Layton'in agir basli, daha karizmatik hale getirilmis hali...
Iki decanti da severek kullanacagim, emekleriniz icin tekrar tesekkurler
Mustafa hocam ben de kargomu sorunsuz bir şekilde aldım. Özenli paketleme için ayrıca teşekkür ediyorum. Söyledin gibi Mustafa hocam A Lab On Fire Almost Transparent Blue 5 ml dekant gelmemiş
Kargomu özenli bir şekilde paketlenmiş olarak teslim aldım. TF plum japonais ve TF italian cypress sıradışı birer koku. Mancera instant crush da beni baya şaşırttı efsane bir koku ilk izlenimler. Diğer kokularida ortam şartlarına göre iç mekan dış mekan test edeceğiz. Teşekkür ederiz güzel kokuların yer aldığı bir splitti.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum