Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
İki formüle de şişeli olarak sahip olduğum için aralarındaki farkı kıyaslama imkanım oldu. Yeni formülde amber ve çiçeksi hissedilen karanfil notalarının oranı düşürülmüş gibi geldi bana. Eski formülde amber biraz boğucu olabiliyorken çiçeksi karanfil ise vazoda beklemiş çiçek gibi hissediliyordu. Yeni formülde amber daha transparan ve karanfilden gelen çiçeksilik vazoda beklemiş gibi kokmuyor. Parfüm bu haliyle günlük kullanıma daha uygun hale gelmiş diyebilirim. Ne var ki, eski yoğunluk ve yayılım maalesef yok. Kalıcılık ise yeni formülde de çok iyi.
Hocam aynen katılıyorum. Ben de defalarca denedim ama pek kimse anlamıyo bile farkı ben Lirayı çok kıyas yaptım, şişenin renk notları tamamen bambaşka yeni Lira da çok daha iyi olmuş enfes kokuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hermes - Voyage d'Hermes...kakule freşliği;.. kakuleyi bu kadar hoş tutturabilmek gerçekten "kimayasal" bir başarı :-) Eklenen freş-kereste ve misk koluları da cabası :-)
Creed Royal Oud
Kullandıkça kendini daha çok sevdiriyor . 5 ml dekantı bitirsem yeter derken şişeli sahip olmam gerektiğini hissetmeye başladım.Ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilecek naif ender oudlardan.
Yorum