Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ajmal Amber Wood

Yorum

• Dolce gabbana the one edp

Yorum

• Hermes Voyage ( Sonunda bitti )

Montale Honey Aoud yanımda öğleden sonra kimseye acımadan boca edicem üstüme başıma

Yorum

• Tom ford tobacco vanilla, bunun kalitesini ve bana verdiği hissi çok seviyorum, içindeki kullanilan tütün yorumu şahane. Geçende ofiste arkadaşım *burası ne güzel tütün kokuyor, ya bak koklamaya doyamıyorum* ben ise ses çıkarmadan izledim
          Sol koluma ise Mac velvet teddy sıktım. Ikisini karşılaştırmak için; şunu farkettim tf tv seni alttan mükemmel şekilde sarmalıyor ve buram buram kokusu ise seni mest ediyor. Veltvet tedy ise sarmalamak yerine direkt ve sert olarak açılışı var, tv tersine insanin suratına çalışıyor. Bana göre TV'nin sivri hali ve burnu tırmalayan hali. TV'deki hissi veremiyor, galiba sentetikten kaynaklanıyor

Yorum

• Nishane Hacivat

Yorum

• Clive Christian - Rococo Immortelle: İlk sıktığım an yeşil baharatlı hafif plastiğimsi bir hissiyata sahip ölmezotu ile birlikte sert ve acı bir bergamotun etrafında şekillenen karanlık baharatlar ve odunsu notalar karşılıyor. Koku ilk 10 dakika böyle sert bir açılış ile ilerlerken sonrasında odunsu notalar papirüsten gelen tozlu kağıdımsı hissiyat ve çok hafif bir sandal ağacı ve tonka fasulyesi olduğunu düşündüğüm notalar ile derinlik kazanıyor. Sertliği bir anda maskulenlik alıyor ve bu maskulenlik sardunya ile birleşerek derinlerden gelen bir amber ile daha da müthiş bir hale bürünüyor. Koku dediğim gibi ölmez otu temalı bu yüzden soğuk günlerde sıcak ve baharatlı-odunsu yapısı ile beni oldukça etkiledi, benim için genel beğenisi yüksek oldu çevremden olumsuz bir dönüş yaşamadım ve bu koku ile bence gerekli mesajı da çevreme verdiğimi hissediyorum güçlü ve güvenilir erkek imajının içini dolduran bir parfüm. 9/10

Yorum

• Areej Le Dore Russian Oud. Çok soğuk haricinde zorlayıcı oluyor

Yorum

• Amouage İnterlude

Yorum

• Grip sonucu kokusuz geçen bi' haftanın ardından yavaş yavaş toparlanma... Toparlanırken de Enigma.

Buz gibi hava, sıcacık kanyak...
                    Tüm birleşim bi' nezaket sözcüğü gibi.
                    - Stop the car...
                    - What ?!
                    - Stop the fuckin' car!

Yorum

• ali
                      ali Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Geçmiş olsun..

• protectedsugar
                      protectedsugar Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      ..geçmiş olsun..insan hasta olduğunda hiçbir parfüm kullanmak istemiyor..

• Lagerfeld
                      Lagerfeld Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      protectedsugar ali Eksik olmayın dostlar, sağolun yalnız acayip bi' virüs bu dikkat edin.

• pryn ayothaya...
                    içeriğinden çok hissettirdiği aura muhteşem...
                    eski tapınakların çürümeye yüz tutmuş sıraları kapalı dehlizler içinde gizli kütüphaneler rutubetli tozlu kitapların birleşimi...
                    Melekler ve Şeytanlar romanında Robert Longdon un koşuşturduğu onca tapınaklarda hissettiği koku bu olmalı...
                    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• ali
                      ali Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Tayland hacılarının misi

• Penhaligon's Halfeti. Sandalağacı ve misk ile sarmalanmış çiçekler ile çiçeklerin üstüne damlatılmış oud ve deri. nota geçişleri pürüzsüz, bu parfüm ayrı bir keyif. sıkın ve kendinizi akışına bırakın.

Yorum

• OJ Tolu.

Yorum

• Stetson Original Cologne Vintage

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Cartier Declaration

Yorum

• Ormonde Jayne Black Gold. Basit ama bir o kadar kompleks bir parfüm. Geza Schön parfümlerinin zaten geneli bu şekilde oluyor. Hem genel beğenisi yüksek hemde yüksek kalite hissiyatı olan oldukça güzel bir çalışma. Hani parfümü sıktığınız zaman parfüm bir zengin kokar ya işte bu o tipte bir parfüm. Zenngin hissiyatlı ve oldukça lüks

Yorum

İşleniyor...
                            X