Tom Ford: Toskana Derisi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Mona di Orio Vetyver. Başta vetiverin taze yapısı labdanumla beraber yanık plastiğimsi bir koku vererek burnunuza çarpıyor. Biraz burun tırmalayan bu koku çok kısa süre içinde vetiverin zencefil ve greyfurt ile birleşip labdanumun da geri plana çekilmesiyle yanık plastiğimsi koku çekici bir halde karışıma derinlik katmak üzere gerilere giderken koku biraz daha taze bir hal alıyor. Temel notadaki miske dikkat edilirse açılıştan itibaren parfümü domine ettiği fark ediliyor. Güzel bir vetiver parfümü. Yayılım ve kalıcılık ilk saatlerde oldukça kuvvetli.
- 16 beğenme
Yorum
-
Hocam benimde çok beğendiğim bir koku dekant olarak edinmiştim şişeli düşündüğüm bir parfümdü yayılım ve kalıcılık konusunda emin olamadım dediğiniz gibi ilk saatler iyi fakat sonra bir anda kayboluyor gibi ya da benim burnum mu alışıyor acaba diye düşünmüştüm . Bahar mevsiminde deneyip öyle karar veririm diye ertelemistim. Bahar veya yaz mevsiminde test etme imkanımız oldu mu acaba ¿Son Düzenleme Forsy; 15-01-19, 16:32. Tarafından yapıldı.
-
Orjinal yazı sahibi: Leto View PostGuerlain Spritöz Vanilya
Bitsin diye siktigim dekantlardan biri daha. Ben bunu bir hanimin uzerinde koklamayi tercih ederim. Alaninda iyi ancak vanilyanin boyle kullanimi benlik degil. Mona Vanilya'da durayim ben.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum