Henüz kullanmadım ama birazdan inşâallâh Boss Damask Oud kullanacağım, uzun zamandır kokladığım en iyi odunsu ve oud karışımı, sıktıktan 30 saniye-1 dakika içinde muhteşem bir atmosfere dönüşüyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tom Ford Tobacco Vanille 2014. Bu parfümden ne istemişler de hiç etmişler demekten kendimi alıkoyamıyorum. Performans üst düzey
- 14 beğenme
Yorum
-
Naomi Goodsir Bois d'Ascese. İlk görüşte aşklardan birisi oldu benim için. Zorlayıcı olmadan dumansı,karanlık parfüm nasıl olur sorusuna cevap gibi olmuş. Açıklanan notalarında tütün var ama ben net olarak alamadım. Karabiberden bahsedilmemiş ama Cdg Black tarzı bi karabiber kokusu aldım ara ara. Odunsu yönü belirgin,dumansı,yakışıklı bir parfüm olmuş.
- 11 beğenme
Yorum
-
Roja Dove - Musk Aoud
Ferah denilebilecek notalarla acildiktan sonra floral olarak ilerleyen parfum asil ozel yanini bence drydown'da ortaya koyuyor.
Isminden de anlasilabilecegi gibi misk orta notalarla birlikte hafiften kendini gostermeye basliyor, yogun bir hayvansallik yok; umdugumdan az, tam dozajinda ve yeterli seviyede...
Son notalarda oud, meseyosunu, sandalagaci, paculi, labdanum ile birlikte hafif tatlilik saglayan vanilya ve tonka devreye giriyor.
En cok merak ettigim deri notasi ise kendini cok az parfumde karsilasilan harika bir suet kullanimi olarak gosteriyor.
Kalicilik ve yayilim bekledigimden daha dusuk olsa da, parfum nota gecislerini adim adim hissettirdiginden bu yonunden rahatsiz oldugumu soylemem.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum