Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Henüz kullanmadım ama birazdan inşâallâh Boss Damask Oud kullanacağım, uzun zamandır kokladığım en iyi odunsu ve oud karışımı, sıktıktan 30 saniye-1 dakika içinde muhteşem bir atmosfere dönüşüyor.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	361.8 KB
ID:	104637

Yorum

• Orto Parisi Brutus

Yorum

• Tom Ford Tobacco Vanille 2014. Bu parfümden ne istemişler de hiç etmişler demekten kendimi alıkoyamıyorum. Performans üst düzey

Yorum

• Lagerfeld
            Lagerfeld Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            matrai Altuğ Hocam AA3 batch mi elindeki ?

• matrai
            matrai Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet sevgili Lagerfeld AA3. Gıdım gıdım kullanıyorum özledikçe

• Lagerfeld
            Lagerfeld Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            matrai Aynı batch'e sahibiz.

2013 sonu Harvey'den almıştım 95+ ml hala. Kıyamıyorum, özledikçe kullanıyorum bende. İyi günlerde saklayın, kullanın. (:

• Naomi Goodsir Bois d'Ascese. İlk görüşte aşklardan birisi oldu benim için. Zorlayıcı olmadan dumansı,karanlık parfüm nasıl olur sorusuna cevap gibi olmuş. Açıklanan notalarında tütün var ama ben net olarak alamadım. Karabiberden bahsedilmemiş ama Cdg Black tarzı bi karabiber kokusu aldım ara ara. Odunsu yönü belirgin,dumansı,yakışıklı bir parfüm olmuş.

Yorum

• Mdci chypre palatin

Yorum

• Roja Dove - Musk Aoud
              Ferah denilebilecek notalarla acildiktan sonra floral olarak ilerleyen parfum asil ozel yanini bence drydown'da ortaya koyuyor.
              Isminden de anlasilabilecegi gibi misk orta notalarla birlikte hafiften kendini gostermeye basliyor, yogun bir hayvansallik yok; umdugumdan az, tam dozajinda ve yeterli seviyede...
              Son notalarda oud, meseyosunu, sandalagaci, paculi, labdanum ile birlikte hafif tatlilik saglayan vanilya ve tonka devreye giriyor.
              En cok merak ettigim deri notasi ise kendini cok az parfumde karsilasilan harika bir suet kullanimi olarak gosteriyor.
              Kalicilik ve yayilim bekledigimden daha dusuk olsa da, parfum nota gecislerini adim adim hissettirdiginden bu yonunden rahatsiz oldugumu soylemem.

Yorum

• Mfk - Oud Satin Mood
                Başlangıcı güçlü, sonrası ferah. Sonlara doğru hoş bir kolonya havası var. Özgün, ferah, naif, güzel. Kalıcılığı oldukça başarılı. Dozajında kullanılır ise her dönem rahatlıkla kullanılabilir.

Yorum

• Dün Chanel chance eau tendre , bugün TM Alien...bir soğuk bir sıcak 😉

Yorum

• Etro greene street..Pudralı ve tatlı oryantal.

Yorum

• Atkinsons Excelsior bouquet yazin cok is yapar.Tam bir unisex koku.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• YSL M7 Oud Absolu

Yorum

• Guerlain lhomme ideal edp - vişne badem

Yorum

• cartier pasha

Yorum

• Hacivat

Yorum

İşleniyor...
                              X