Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Azzaro Wanted
    Kalicilik ve fark edilirlik baya baya artmış şişesi elimde bekledikce. Ama yinede cok severek kullandigim söylenemez..

Yorum

• Tiziana Terenzi Ursa

Yorum

• Slumberhouse Baque
        Bu nasıl bir şey böyle Harika 👍👏👌
        ​​​​​​​

Yorum

• Nishane Karagöz. Yoğun konsantrasyona sahip olduğu için parfüm notalarının oturması ve ayrışması direkt tene ya da kıyafete uygulandığında çok uzun sürüyor ve notalar karışık bir halde ortaya burnu yoran bir koku çıkıyor. Koku sakinleştiğinde ise çoktan yorulan burnunuz artık size koku hakkında objektif olabileceğiniz olfaktif bilgi veremez hale geliyor. Ancak, bu olumsuzluğu yaşamamak için havaya sıkıp koku bulutunun içinden geçerek kokunun normal bir yayılım ve burnu yormayan bir farkedilirlikle beraber kullanımını kolaylaştırabilirsiniz. Başta üzüm ve biraz daha geri plandaki ananastan gelen meyvemsilik her zaman ön plandayken alttan neroli ve yasemin floral bir kaide oluşturdu. Ortaya çıkan hafif sıcak hissiyatın da amberden geldiğini tahmin ediyorum. Öd, paçuli ve vetiverin de parfüme maskülenlik katıp unisex yapısını dengeleyecek, hafif kirli bir hava vermek için kullanıldığını düşünüyorum. Karagözü şıklığınıza mizahi bir yön katmak, kıyafetinizle ortaya koyduğunuz ciddiyetinizi biraz esnetmek için kullanabilirsiniz. Kesinlikle yaş, kıyafet ve mevsim seçen bir parfüm. Farklı yapısı ve alışılmışın dışındaki koku profiliyle, şayet kendinize yakıştırıyor ve yakın buluyorsanız imza kokunuz bile olabilecek bir parfüm. Yayılım 8-9 saat kuvvetli şekilde olurken, kalıcılık ise kıyafette 24 saati geçiyor.
          estefanyen

Yorum

• Herod
            Herod Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            ne koktuğunu anlayamadığım kokuların başında geliyor maalesef...

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Herod ...Yoğun konsantrasyona sahip olduğu için parfüm notalarının oturması ve ayrışması direkt tene ya da kıyafete uygulandığında çok uzun sürüyor ve notalar karışık bir halde ortaya burnu yoran bir koku çıkıyor. Koku sakinleştiğinde ise çoktan yorulan burnunuz artık size koku hakkında objektif olabileceğiniz olfaktif bilgi veremez hale geliyor....

Üstad koku güzelliği kesinlikle tartışılır. Şahsen çok güzel bir kokusu yok. Yukarıdaki sebepten dolayı anlamak mümkün olmuyor kokuyu. Sana katılıyorum. Ama çok dikkat çekici bir koku. Tabi nasıl, nerede ve niçin dikkat çekmek istenilmesinin de önemi var bu parfümü kullanırken.

• Herod
            Herod Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            terenzi draco tarzı yoğun ne koktuğu belli olmayan boşa vakit dediğim bir parfüm olmuş..

• Calvin Klein - Obsession for Men
          Aceleye getirilmemiş,emek harcanmış bir parfüm.

Yorum

• Ysl la nuit homme

Yorum

• Gündüz No 19 Poudre kullanmıştım,az önce de Lolita Lempicka sıktım.Hava yavaş yavaş kararırken yağan karı seyrettim.Öyle güzel ve büyülü bir atmosfer vardı ki.Böyle bir atmosfere yine büyülü bir koku olan Lolita yakışır dedim😊Angel ile birlikte en sevdiğim tatlı parfümüm.Arkalarından da La Vie Est Belle geliyor.

Yorum

• Montale - Honey Aoud

Çokkk güçlü çokkk

Yorum

• Amogue Honour . Bi kadinin elinden cikmis enfes bi koku .

Yorum

• Mancera Red Tobacco

Yorum

• Salvatore Ferragamo Terra Rossa

Yorum

• Renier Black Rain ,
                        İlk deneme , başlangıç oryantal, ortalara doğru casamorati 1888 i andırıyor....

Yorum

• Tom Ford Oud Wood

Yorum

• Tom Ford - Tobacco Vanille

Yorum

• Puredistance Black

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X