Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Revlon That Man Vintage

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Laudano Nero.. Tütün, konyak ve oud notalarının mükemmel birleşimi ve soğuk kış aylarının vazgeçilmezi..

Yorum

• Vertus Monarch

Yorum

• Guy Laroche Drakkar Noir

Yorum

• Sabahtan Comme des Garcons - 8 88 şimdi di Tom Ford - White Patchouli

Yorum

• Etro Ambra.. Güneş yüzünü gösterdi

Yorum

• Tom Ford: Tobacco Oud

Yorum

• Armani aqua di gio profumo

Yorum

• Dior Ambre Nuit. Gülün amberle muhteşem dansı. Pembe biber kullanımı parfüme ufak bir derinlik katılmış. Bergamot ve greyfurt sayesinde parfümün son derece ferah kokması sağlanmış. Gül ve amberin oluşturduğu baş döndürücü aroma parfümün ana ekseni olurken turunçgiller ve pembe biber yardımcı notalar olarak işlevlerini harika ve diğer notalarla uyum içinde yerine getiriyor. Kompozisyonun yalınlığından doğabilecek her hangi bir olumsuzluk harmanın uyumu ve rafineliğini sayesinde ortadan kalkarken parfümün beğenisini de yükseltiyor. Kullanılan içeriklerin kalitesinin koku güzelliğini bir üst seviyeye taşıdığını belirtmeliyim. Transparan yapısı parfümü boğucu olmaktan tamamen kurtarırken bunun performans sorunlarına sebebiyet verdiğini ve parfümün eksi yönü olduğunu düşünüyorum. Ancak, daha yoğun bir karışım belki de parfümün bu kadar çekici olmasını engellerdi...
                    estefanyen

Yorum

• Chanel Misia EdP. Bu sene kendime doğumgünü hediyem. Tüm notalarını sevdiğim için cesaretimi toplayıp körlemesine aldım. İlk kokladığımda sevdim mi sevmedim mi emin olamadım ama sonrasında tekrar tekrar koklamaktan da kendimi alamadım. Kendini zamanla daha da sevdirecek galiba... Sahip olduğum kozmetik kokularının içinde en zarifi, neredeyse kırılgan olarak niteleyebileceğim bir parfüm. Hatta biraz da hüzünlü. Oldukça yumuşak; ilk başlarda aydınlık pastel renkleri andırıyor, daha sonrasında renkler artan tozlulukla birlikte birbirine karışmaya ve hafifçe solmaya başlıyor. Guerlain Insolence EdP, Balenciaga Paris ve Yardley April Violets'ten izler hissediyorum, sanki üçü saatler içinde birbirine kaynaşmış ve doğal bir pudra kokusuna dönüşmüş. Kalıcılığı ve farkedilirliği pek yüksek değil ama ara ara burnuma geldikçe kendimi ipek bir kozanın içindeymiş gibi huzurlu ve güvenli hissediyorum...
                      Son Düzenleme Rayiha; 19-12-18, 16:56. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Lagerfeld
                        Lagerfeld Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Ne güzel yazmışsınız.
                        Güle güle keyifle kullanın.

• Rayiha
                        Rayiha Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Çok teşekkür ediyorum

• Xerjoff Alexandria ıı üzerine vertus monarch...
                      şahsen monarch, Clive Christian X bana göre daha güzel bir koku...
                      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	231.8 KB
ID:	103089 Arabesque

Yorum

• İki gündür Kenzo Amour kullanıyorum...nasıl naif nasıl güzel bir koku...her nefeste mutluluk veriyor 😊

Yorum

• İbrahim20
                            İbrahim20 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Keşke şu parfümün erkekler için olanını da çıkartsalar. Bende sütlaç gibi kokmak istiyorum

• Tuberose
                            Tuberose Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Merhaba promesta Metin hocam...ahh tam yarama parmak bastınız...denemeyi deli gibi istediğim bir parfüm kendisi...maalesef her güzellik gibi bu parfumünde üretimi durduğu için deneyemedim...eğer bir gün yollarımız kesişirse denerim 😊

• Tuberose
                            Tuberose Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            İbrahim20 keşke çıksa...kenzo amour for men kulağa fena gelmiyor 😀

• Akşam evdeyken Escada Pour Homme ile keyif.

Yorum

• Dior feve deliceuse.açılışı berbat devamı çok hoş

Yorum

İşleniyor...
                            X